About me

Jorine

Hi! Ik ben Jorine, de schrijfster van deze blog. Ik ben 15 jaar oud en zit in 4VWO, daarnaast blog ik ook nog eens. Ik zal maar eens uitleggen hoe Jorine's Life is ontstaan. 

Toen ik nog klein en schattig was, verzon ik al verhaaltjes om aan mijn poppen voor te lezen. Of ik schreef een 'boek' van 10 bladzijdes en was al met een deel 2 bezig. Ik printte het uit om trots aan mijn klas te laten zien. Ook schreef ik vroeger al gedichten, die ik zelfs aan de hele school mocht voorlezen. Daarnaast was ik al lang bezig met dagboeken, maar hield ik het nooit lang vol. Nog steeds ben ik gek op het lezen van boeken en andere blogs. Kortom, zo gek is het niet dat ik uiteindelijk mijn eigen blog startte. Sinds februari 2014 blog ik hier met veel liefde en plezier over mode, make-up, DIY's, lifestyle en alles wat me verder bezighoudt. 

Daarnaast heb ik veel liefde voor mode en make-up. Logisch ook dat ik daarover blog. Vroeger was ik nooit zo met uiterlijk bezig, maar toen ik in groep zeven nagellak ontdekte, ging er een wereld voor me open. Ik vind het heerlijk om 's ochtends voor mijn kast te staan en te bedenken wat voor outfit ik aantrek, en me vervolgens heerlijk op te maken in mijn eigen kapkast. 

Naast mode en make-up heb ik natuurlijk nog meer hobby's. Ik ben gek op zeilen, en zit daarom al 6 jaar op waterscouting. Ook houd ik me graag bezig met creatieve dingen, van tekenen tot fotografie en haken, ik doe het allemaal even graag. Ik hoop dat die creativiteit terug te zien is op mijn blog, want ik vind het leuk om bezig te zijn met fotografie en lay-outen en dat vervolgens met jullie te delen.