Trend: Minimalistische oorbellen

vrijdag, april 29, 2016


Hi! In mijn vorige artikel liet ik mijn nieuwe oorbellen zien, twee ringetjes omdat ik in beide oren twee gaatjes heb. Ik vertelde al dat het een hele nieuwe trend is. Die trend wil ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus daarom heb ik een bom inspiratie voor jullie verzameld in dit artikel.Even serieus, hoe vaak in je leven kom je een trend tegen die je werkelijk altijd al hebt gedaan? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik maak dat niet elke dag mee. Sterker nog, volgens mij is dit de eerste keer ooit. 
Ik draag namelijk altijd minimalistische sieraden. Altijd. 
Als je mij met een opvallend sieraad ziet rondlopen is dat echt een wonder want dat komt niet vaak voor. 
Lucky me, de trend is minimalisme. En om het nog mooier en meer 'Jorine' te maken, is de trend ook nog eens zilver! Eindelijk, de mode merken hebben door dat zilver gewoon veel mooier is dan goud. (Grapje, dat is een kwestie van mening. Ik vind goud wel mooi, maar niet bij mezelf). 
Vooral kleine oorbellen vind ik zó mooi! Ik heb, zoals ik al zei, twee gaatjes in beide oren en daarbij vind ik het heel erg leuk om kleine knopjes in te doen. Wat ik bijvoorbeeld vaak doe is een klein zilver steentje in mijn tweede gaatje en een iets grotere in mijn eerste. 
Wat ik misschien net zo leuk vind is hetzelfde maar dan met ringetjes, zoals je op de eerste foto kon zien. Ik heb mijn ringetjes van de week gekocht, na een paar weken twijfelen. Ik ben er ontzettend blij mee! Wat het fijne is, is dat je ze gewoon in kunt laten, mee kunt slapen, sporten en dat je ze niet voelt. Ideaal! 

Trouwens, de helft van de inspiratie-foto's heeft een helix piercing (bovenin je oorlel). Aaaaah I WANT IT! Moet helaas nog even wachten tot ik hem mag laten zetten, maar ik zweer je, binnen een week na mijn 18e verjaardag loop ik er ook mee rond. 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast over deze trend zijn als ik, en als dat nog niet zo was, dat het na dit artikel wel zo is!

Wat vind jij van minimalistische oorbellen en sieraden?

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3