PARIJS VLOG + FOTO'S

zondag, april 10, 2016

Hi! Met school ben ik afgelopen week 5 dagen naar Parijs geweest. Het was enorm leuk! Ook heb ik best veel gefilmd, dat heb ik allemaal in deze video verwerkt zodat jullie een indruk krijgen van de stad, de sfeer en van ons programma. I hope you enjoy!
Ik heb hier ook nog wat foto's van Parijs :)
Ik heb van begin tot eind enorm genoten van mijn eerste keer in Parijs. Gelukkig was de groep heel leuk en gezellig, wat het nog onvergetelijker maakt! Van alles wat we hebben gedaan en gezien heb ik wel iets gefilmd of gefotografeerd, dat hebben jullie net in dit artikel kunnen zien. 

Parijs heeft altijd al bijna bovenaan mijn bucketlist gestaan, dus ik ben ontzettend blij dat ik dit nu zo en op deze manier heb mogen meemaken. Alle bezienswaardigheden die we hebben gezien vond ik in het echt nog mooier dan op een foto, behalve de Mona Lisa ;). 

Zijn jullie al eens in Parijs geweest, hoe was dat? 

Love,
Jorine

PS: Als je de video leuk vond, vergeet dan niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal, zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe videos! You Might Also Like

1 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3