Kingsday

woensdag, april 27, 2016

Hi! Vandaag viert heel Nederland koningsdag. Of nouja, viert... Ik heb vandaag niks speciaals gedaan behalve deze outfit foto's geschoten. Ik droeg namelijk mijn oranje blazer om toch een beetje in de stemming te zijn.
Deze blazer heb ik gisteren vintage gekocht, ik houd echt enorm van vintage winkels: lekker snuffelen tussen alle unieke items en kijken of er iets voor mij tussen zit. Gelukkig had ik deze keer geluk, ik vond namelijk deze blazer. Natuurlijk heb ik die gelijk in de was gedaan, zodat ik hem vandaag aan kon hebben.

Ik combineerde hem met mijn grijze lace up top uit Parijs. Lace up is absoluut een trend van deze lente, en ik vind het heel erg tof!
Omdat mijn top een beetje cropped is, draag ik hem liever met een high waisted jeans. Deze is van de H&M en draag ik heel vaak omdat hij zo lekker zit.

Daarnaast draag ik mijn hakken (jaja), ik kocht deze ooit ook vintage, maar het kaartje zat er nog aan. Ik heb ze nog niet heel vaak aangehad, maar als ik ze draag is dat met heel veel liefde. Omdat vandaag toch een 'speciale' dag is wegens koningsdag, vond ik het een mooi moment om ze weer uit de kast te halen en te dragen!

Mijn sieraden heb ik vrij simpel gehouden, op de ketting na precies hetzelfde als in mijn everyday sieraden video. Voor de variatie heb ik ook nog mijn nieuwe ringetjes in. Ik zie dit de laatste tijd heel veel op Instagram, pinterest en bij bloggers, en vind het heel tof staan! In mijn tweede gaatje heb ik een kleiner ringetje dan in mijn eerste.

Last but not least draag ik mijn hoed. Wie de Parijs blog heeft gezien, heeft ook mijn blije hoofd gezien toen ik een hoed ophad, dus dat moet opzicht genoeg zeggen. Het komt erop neer dat ik heeeeel blij ben dat ik eindelijk een hoed heb, het maakt elke outfit meteen 10x meer fancy.

Wat heb jij gedaan met koningsdag?

Love,
Jorine

Blazer: Vintage (Vero Moda)
Top: H&M
Jeans: H&M
Sleehakken: Vintage (Bristol)
Tasje: Primark
Hoed: MOA
Armband: Pandora
Horloge: Boccia
Oorbellen: Pracht en Bijou brigitte

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3