Esprit

woensdag, februari 03, 2016

Hi! Vandaag wil ik het met jullie hebben over een merk dat we vast allemaal wel kennen: Esprit. Bij mij geldt er een haat-liefde verhouding met dit merk, en in dit blog leg ik uit waarom.


Bij het horen van Esprit denk ik aan kleding voor vrouwen van 30+ en in de winkels slaag ik ook vaak nét niet. Jammer!

Maar Jorine, waarom schrijf je dan een artikel over een merk waar je zo negatief over doet? Dat zal ik uitleggen. Misschien herinner je je deze post nog wel, ik liet hier mijn nieuwe sieraden zien, onder andere een ketting van jawel, Esprit.
De mensen die mij kennen zullen het wel weten, sinds ik deze ketting in mijn bezit heb zijn de dagen waarop ik hem niet droeg op één hand te tellen. Simpelweg omdat ik hem zo mooi vind en omdat een sieraad eigenlijk ook een beetje verslavend werkt. Als je een sieraad namelijk een lange tijd veel draagt voel je je incompleet zonder. Dat is bij mij het geval. Als ik het zo type klinkt het alsof ik paranoïde geworden ben, maar het is echt zo.
Ik ben verslaafd aan mijn Esprit ketting.

Maar de meeste van jullie zullen Esprit niet van haar sieraden kennen maar van de kleding. Ik vertelde net al dat ik in een winkel van Esprit zelf bijna nooit slaag.
Toch heb ik een aantal kledingstukken van Esprit in mijn kast hangen. Overal ben ik per toeval tegenaan gelopen in vintage winkels of de V&D.
Sterker nog, die items hangen al een paar jaar in mijn kast. Dat komt simpelweg omdat de kwaliteit een stuk hoger is dan mijn ‘standaardwinkels.’

De Esprit winkels zelf stellen mij dus vaak teleur, maar voor dit artikel ben ik toch maar even op de site gaan kijken, en guess what? Super veel leuks! Mijn winkelmandje is aardig vol geraakt tijdens mijn bezoekje aan de site dus ik denk erover binnenkort iets te bestellen J.
Om mijn enthousiasme met jullie te delen heb ik hieronder mijn favoriete kledingstukken, met linkjes, bijgevoegd.

Lots of love,
Jorine1

2

3

4

5

6

7

8

9

10                                                                                                                                                   - Dit is een gesponsorde post


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3