Drawn Birds

woensdag, februari 24, 2016


Hi! Eén van mijn grootste hobby's ooit is toch wel tekenen. Als keuzevak in mijn vakkenpakket heb ik dan ook tekenen gekozen, en daar ben ik heel erg blij om! Voor het vak tekenen dus moeten we onderzoek doen naar het onderwerp flora en fauna. Ik heb hiervoor gekozen om onderzoek te doen naar vogels in meerdere technieken. Het leek mij leuk om hiervan iets te delen aan jullie, bij deze!Zoals je misschien wel zag heb ik gebruik gemaakt van meerdere technieken, namelijk houtskool, potlood, waterverf en inkt. Dit hoort allemaal bij het onderzoek.
Ik weet dat niet elke tekening perfect is, en daar gaat het ook niet om, want dit zijn slechts kleine oefeningen voor het eindwerk. Toch leek het mij leuk om hier iets van te delen, ook omdat deze hobby tot nu toe nog niet is teruggekomen op mijn blog.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Welke vogel vond je het mooist?

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3