Catrice reviews

dinsdag, februari 23, 2016

Hi! Laatst was ik in de Kruitvat en viel mijn oog op deze twee prachtige producten van Catrice. Omdat mijn Kruitvat vaak vrij laat is met nieuwe collecties, kan het zijn dat het Limited Edition palette al uit de schappen is, maar dat laat mijn pret en enthousiaste om dit te delen niet drukken.Catrice LE Treasure Trove Eye Shadow PaletteAls eerste kocht ik dit palette uit de 'Treasure Trove' Limited Edition. De verpakking vind ik al een 10 waard opzicht, wauw, wauw en wauw! De gouden sterren in combinatie met het clean ogende palette zelf vind ik echt fantastisch!

Het palette komt uit met 8 kleuren, op de bovenste rij vooral lichte kleuren en highliters. Op de onderste rij zijn de wat donkerdere kleuren. Helaas is er maar één echt heel donkere kleur in, en dat is de zwart. Laten we verder gaan naar de swatches!
Boven

Onder

Overal heb ik één laag geswatched. Zoals je ziet komt er niet heel veel pigment van de bovenste rij, dat vind ik een klein beetje tegenvallen. De glitters van de twee highliter vind ik wel enorm mooi. De onderste rij heeft een stuk beter pigment en is ook iets gevarieerder. I like!

Natuurlijk heb ik ook zo mijn poging gedaan om een look te maken. Omdat ik overal maar één laag van aanbracht, zie je er niet zo heel veel van. Als je dit palette ook gaat gebruiken is het zeker aan te raden om meer dan een laag aan te brengen voor wat meer pigment.
Ik vond de oogschaduw overigens wel fijn aanbrengen, niet de korrelig maar precies goed romig, waardoor ik van fall out weinig last had.
Ik ben helaas vergeten welke kleuren ik gebruikt heb, sorry daarvoor..Catrice Ultimate Stay lipstick - 020 All that she wants


Ook kocht ik nog een mooie lipstick van de ultimate stay collectie. Allereerst, ik vind de huls echt prachtig. Stark, matt zwart met glimmend zwarte letters. I like!
Deze kleur kocht ik omdat ik nog niet zoiets had, ik ben meer van het nude. Dit is eens iets anders.
Op de swatch zie je al dat hij heel gepigmenteerd is, yay! Wel laat hij een soort 'klontjes' achter, wat je op de swatch ook ziet. Maar desalniettemin vind ik de kleur heel erg mooi. Niet echt rood, maar meer framboos of tussen rood en roze in.
Mijn lippen zonder iets erop.

Mijn lippen met de Catrice lipstick op.

Op mijn lippen zelf zie je de kleur nog beter. Ik vind hem zo enorm mooi! Hier is hij ook iets meer roze dan op de swatch op mijn arm. De kleur is precies goed voor mij, hij is een stuk opvallender dan mijn gewone oude kleuren, maar ook draagbaar genoeg om me nog mezelf mee te voelen. Ook kun je hem heel gemakkelijk minder gepigmenteerd maken door af te deppen aan een tissue.

Mijn conclusie: Het palette ziet eruit om bovenaan je kaptafel neer te zetten, maar is alleen echt een aanrader als je van een niet heel erg opvallende look houdt. De lipstick daarentegen vind ik fantastisch, de kleur is mooi en hij blijft ook nog eens goed zitten.

Het Catrice LE Treasure Trove Eye Shadow Palette kostte €7,99 en de Catrice Ultimate Stay lipstick in de kleur 020 All that she wants was €4,99

Lots of love,
JorineYou Might Also Like

2 reacties

  1. Wat een mooi kleur lipstick. Echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie producten! De lipstick ga ik misschien ook halen, staat je erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3