Interview met een blogger -

woensdag, januari 06, 2016

In deze serie stel ik elke week vragen aan bloggers. Hoe staan zij tegenover het bloggen en wat zijn hun tips? Vandaag interview ik Sabine, een stoere dame die je alles kan vertellen over beauty en make-up op, dat doet ze dan ook op haar blog www.sabsstyle.nl.
1. Hi …! Leuk dat ik je mag interviewen! Zou je jezelf en je blog kort kunnen introduceren?  
Ik ben Sabine van www.sabsstyle.nl, 30 jaar, getrouwd en een getatoeëerde crazy cat lady! Sabsstyle.nl is mijn beautyblog, nu sinds een jaar of 3. Al is het niet alleen een beautyblog. Ik schrijf ook over dingen die gebeurd zijn in mijn leven, onlangs heb ik bijvoorbeeld een artikel geschreven over mijn weekend in Barcelona. Of ik schrijf over mijn nieuwste tattoo, DIY, een leuk stuk over Tony Chocolonely etc. Maar hoofdzakelijk is het een beautyblog. En ook beauty kun je uiteraard breed bekijken.

2. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik eigenlijk altijd "the test subject" was van veel vriendinnen en online groepen, had ik iets nieuws dan werd er ook gauw genoeg wel een samenvatting over doorgegeven. Vanaf kleine Sabs af aan heeft beauty mij gefascineerd en is dit eigenlijk pas sinds een jaar of 3 uitgewerkt tot een echte online blog. Totaal geen spijt van!3. Hoe reageerde je vrienden/familie op je blog?
Die zijn heel enthousiast, meestal als ze langskomen dan kijken ze hun ogen weer uit met wat ik nu weer nieuw heb of heb gekregen. Vind het altijd wel grappig. En ze krijgen ook veel van mij hoor, dan zijn ze extra enthousiast haha.  Ik maak geregeld SabsBoxen voor verjaardagen maar ook als verkooppakketten. Daarvan moet ik het 9/10 keer wel hebben van vrienden, heel blij met mijn achterban.

4. Hoe kijk je terug op je eerste artikelen? 
Oh wauw, tja..ik heb er het beste van gemaakt haha! Hoe meer je blogt, hoe langer je blogt..leer je steeds meer trucjes etc. Ach het werd wel gelezen, dat is het leukste! Vooral op foto gebied is het continu aanpassen, aanpassen en aanpassen. As we speak ben ik bijvoorbeeld nu al aan het kijken voor andere achtergronden en lampjes. En niemand is perfect, ook bloggers niet.

5. Is er iets dat je wilt meegeven aan iedereen die twijfelt om zelf een blog te starten? 
Als het je passie is, ga gewoon beginnen! Je komt er vanzelf wel achter of een blog onderhouden jou ding is ja of nee. En loop niet te hard van stapel, vooral de jonge meiden..die denken meteen groot te worden zoals Masscha en Serena maar ook zij zijn klein begonnen en hebben keihard gewerkt tot waar deze twee dames nu zijn. Als je iets echt wilt, moet je ervoor werken. Kleine wijsheid wat mijn vader mij meegegeven heeft. 
6. Waar haal jij je inspiratie vandaan en wie of wat zijn je grootste inspiratiebronnen en waarom? 
Deze vraag heb ik vaker gehad maar hij blijft lastig. Ik ben namelijk iemand die spontaan ideetjes krijgt. Vaak na een browse sessie langs merken, webshops etc. Het kan ook zijn dat ik dan later aan kom met een review omdat de juiste foto momenten er niet waren. Heel gek.
Ik denk toch dat mijn grootste inspiratie bron(nen) tijdschriften zijn. Ik merk dat ik daar veel van oppik. Voor foto's gebruik ik vaak de Happinez, Elle of de Flow vanwege hun grote foto's en kleuren. Daarmee kun je echt vaak goed matchen met je producten. 

8. Heb je tips voor beginnende bloggers zoals ik? 
Neem je tijd voor artikelen, rafel het niet af. Ook ik lees mijn artikelen een kleine vijf keer door en pik nog dingen eruit of verander toch nog snel een zin. Bloggen is geduld hebben, op elk gebied dan ook. Sponsoren komen vanzelf, wees creatief, en wees vooral jezelf. Denk dat dat de belangrijkste tip is die ik jou kan geven.

Dankjewel voor de antwoorden in dit interview, Sabine! Als jullie meer van haar en haar blog willen zien, kan dat natuurlijk op www.sabsstyle.nl

Love,
Jorine

You Might Also Like

1 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3