BIOMED Winactie! (twv. €144,95)

maandag, januari 04, 2016
Gisteren deelde ik al mijn reviews van het merk BIOMED. Heb je die nog niet gelezen? Doe dat dan eerst zodat je weet waar ik het over heb!

Zoals ik al vertelde heb ik 5 producten mogen ontvangen. Alsof dat nog niet genoeg is, mag ik één van jullie ook blij maken met hetzelfde pakket.

Wat houdt dat dan in?

BODY FIRMER (150 mL)  twv.  €14,99 
PURE DETOX MASK (40 mL) twv.  €14,99 
PEEL ME UP (40 mL) twv.  €14,99
LUSHES LASHES (4 mL)  twv. €49, 99
BEAUTIFUL BROW (4 mL)  twv. €49, 99

In totaal dus een waarde van €144,95

Wat moet je doen?
- Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mail adres waarom jij mee wilt doen

Op 14 februari 12.00 maak ik de winnares bekend via de mail, als je binnen 3 dagen niet reageert zal ik een nieuwe winnares kiezen. 

Veel succes allemaal!

Love,
Jorine 


You Might Also Like

7 reacties

 1. Gedaan!
  Ik wil heel graag meedoen, omdat ik allergisch ben voor de meeste soorten make-up en creme! De producten die ik wel kan verdragen zijn meestal erg duur! Biomed is hier één van! Het zou super zijn om te winnen en mijn huid heerlijk te verwennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, Jorine! Wat een geweldig leuke winactie! Ik ben altijd benieuwd en op zoek naar nieuwe verzorgingsmerken, dus deze winactie spreekt me enorm hard aan. *fingers crossed*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb inmiddels al meerdere reviews gelezen en ik ben onder de indruk. Ik ben erg benieuwd naar dit merk. Overigens: ik koop vaak huidverzorgingsproducten in Duitsland. Voor mij niet ver weg; per fiets snel bereikbaar. Maar dit merk ben ik nog niet tegengekomen. Waarom ik wil winnen? Misschien is dit wel HET merk voor mij. Mijn gezichtshuid kan wel een opkikker gebruiken.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, wat een leuke blog/site en wat een leuke win-actie! Daar doe ik graag aan mee. Mijn oudere huidje, met striae en verslapping kan wel wat steun gebruiken. En mijn wimpers worden ook al steeds dunner en fijner, dus als daar iets aan gedaan kan worden ;-)

  Karin K
  kaaskids@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Jorine, alleerst... wat heb jij een mooie blog. Zo puur en fris, wordt er iedere keer weer vrolijk van. Mijn complimenten voor al je tijd en de manier waarop je er toegewijd aan werkt! En deze winactie, wauw. M'n mond viel er een beetje open van, niet zomaar een prijs. Zou dan ook COMPLEET UIT M'N STEKKERDOOS GAAN, mocht ik winnen ;) Het merk Biomed ken ik al een aantal maanden, de verpakkingen zien er super uit en ik ben heel benieuwd wat deze producten voor mijn droge huid zouden kunnen doen. Echt een supermooie set. Ik geniet echt van zo erg van beauty, dat 't soms bijna schamend kan zijn. Vriendinnen denken soms ook, dat jij je zo verdiept in crèmes, lotions, make-up, scrubs, olie... Noem maar op. Er is toch niets leukers?! Hahaha. Wie er ook wint, je gaat iemand enorm blij maken.

  'Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes'. -Carl Gustav Jung

  Mijn mailadres is anouk_star@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil meedoen omdat cosmetische artikelen vrijwel altijd mijn belangstelling hebben. Enige ijdelheid kan mij niet ontzegd worden. Wat ik tot nu toe over dit merk gelezen heb, vond ik indrukwekkend. Daar wil ik wel mee "aan de slag".
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3