2016 - mijn doelen

zaterdag, januari 02, 2016Eerder schreef ik al een artikel om terug te blikken op 2015, vandaag ga ik vooruitblikken op 2016. Aan goede voornemens doe ik niet, aan doelen wel, bij deze!

♥︎ Minder streng voor mezelf zijn

Toen mijn moeder me op 31 december ongeveer 11 uur 's avonds vroeg wat mijn goede voornemens waren, was dit het eerste wat ik antwoordde. Ik sta er namelijk vrij bekend om heel hard voor mezelf te zijn. Naast dat dit voor mezelf vooral vaak lastig is, denk ik dat ik hiermee ook andere mensen afstoot. Ik hoop hiermee een middenweg te vinden waar het goed is om een keertje mijn planner niet af te hebben of een dag te hebben waarop iets niet lukt. 


♥︎ Weer een halve marathon lopen

Zoals jullie weten heb ik op 11 januari 2015 de Halve Marathon van Egmond gelopen. In de afgelopen zomer was ik alweer druk aan het trainen voor die van dit jaar, helaas raakte ik geblesseerd en ben ik er ruim 3 maanden uit geweest. Ik ben nu weer aan het opbouwen, wat al aardig lukt. Ik hoop sowieso om de HME 2017 te halen en het liefst voor die tijd ook nog één. Well see!


♥︎ Veel Youtube video's maken

In 2015 heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om video's te maken, bewerken en te delen met jullie. Ik hoop hier nog met net zo veel plezier mee door te gaan!


♥︎ DERK-en

Dit was mijn tweede antwoord op de vraag van mijn moeder. Een begrip wat bij ons thuis best vaak gebruikt wordt. DERK staat voor: Doe Eerst Rot Klussen. Geen uitleg nodig toch? ;) 


♥︎ Overgaan naar 5VWO

Lekker cliché, maar waar. School is voor mij heel belangrijk en ookal kan ik me eerlijk gezegd niet voorstellen af te stromen is dit wel echt een doel. 


♥︎ Lekker veel bloggen

Jaaaa, met plezier en liefde artikelen schrijven <3 nbsp="" span="">


♥︎ Me minder schamen voor mijn blog

Jup... Ik vind het best vaak ongemakkelijk als mensen over mijn blog of Youtube-kanaal beginnen, waarom weet ik ook niet. De ene tennist, de ander schildert en ik blog! Ik hoop dit met iets meer overtuiging te kunnen brengen, ook in mijn eigen sociale kringen :)


♥︎ Veel genieten!

:) 


Have fun in 2016!Love,

Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3