2015, dankjewel

vrijdag, januari 01, 2016

Hi! Toen was het opeens 2016, jeetje wat is dit jaar voorbij gevlogen. Ik mag nu wel als mijn oma klinken maar zo voelt het wel. Een jaar wat voor mij enorm bewogen was, om het even kort te zeggen: hoge toppen, diepe dalen. Vandaag heb ik het voor de laatste keer over mijn hoogste toppen van 2015!
Egmond Halve Marathon

Op 11 januari 2015 liep ik mijn eerste hardloopevenement ooit, en gelijk de Halve Marathon van Egmond, eentje die als vrij extreem bekend staat. Waarom deze dag zo bijzonder voor mij is, is omdat ik nog niet eerder zo'n groot gevoel van overwinning en het 'ik kan het!' gevoel had gehad. Daarnaast wist ik ook niet dat sport zo leuk is en hoeveel ik eraan heb. 

Wintersport Pejo
Ook voor het eerst ooit ging ik op wintersport en voor het eerst naar Italië. Die vakantie heb ik twee nieuwe liefdes ontdekt, de eerste voor het land Italië, iets wat ik vantevoren ook wel had kunnen bedenken, en als tweede het skiën, want ik had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden, er zo'n kick van zou krijgen en het nog een beetje kunnen ook. 

Zeilkamp
Voor de tweede keer ging ik op zeilkamp, met een heel nuchtere insteek. Uiteindelijk werd dit een week om nooit meer te vergeten met ongelooflijk veel zeilen, super veel nieuwe en leuke dingen leren en het belangrijkste, nieuwe mensen ontmoeten. Toevallig heb ik een paar dagen terug een reünie gehad met een paar mensen en het was nog steeds even gezellig. Dat is ook precies hoe ik mij deze week herinner: gezellig en knettergek op een leuke manier. 

Eerste samenwerking voor mijn blog
Ergens in september ontving ik een mailtje van een bedrijf die graag een samenwerking met mij en mijn blog wilde. Super gaaf natuurlijk! Ik zocht een telefoonhoesje uit, maakte foto's en vertelde jullie wat ik ervan vond. 
Daarna volgde er gelijk meer samenwerkingen, ten eerste een heel toffe winactie voor ook een telefoonhoesje, en nog met twee merken waarover ik nog moet schrijven. Hier ben ik zeker erg dankbaar voor!

Actief op Youtube
Ook iets nieuws van dit jaar was dat ik actiever werd op mijn Youtube kanaal, en met succes. Ik schaam me steeds minder voor het feit dat ik filmpjes maak en upload, krijg er met de dag meer plezier in en dat wordt gelukkig ook beloond. Aan het begin van de zomervakantie uploadde ik een video waarin ik liet zien wat ik voor schoolspullen kocht, die is inmiddels ruim 1,5K keer bekeken. Ook deed ik voor kerst een Youtube collab, met allemaal toffe meiden. Ik hoop volgend jaar nog meer leuke dingen met Youtube te mogen en kunnen doen en dat met jullie te delen!

Happy new year!

Lots of love,
Jorine


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3