Vintage Feelings - Outfit Inspiratie #15

woensdag, december 02, 2015

edgy

Hi! Eens in de zoveel tijd doe ik een outfit inspiratie om mijn eigen stijl verder te ontdekken en jullie te vermaken met nieuwe ideeën. Dit is typisch een voorbeeld of allemaal items die ik vroeger nooit zou dragen maar nu echt supertof vind.
Een geprinte broek is iets waar ik eerst altijd de kriebels van kreeg en nu kijk ik elke webshop op zoek naar een mooie zwart-wit geprinte broek (iemand suggesties?). Deze vind ik heel erg tof, met dat pied-de-poule printje.

Het jasje vind ik gewoon geweldig, de kleur, het model. Love it! In combinatie met de haltertop en de Dr. Martens is het weer stoer, vintage en ook een beetje edgy vind ik. Ik vind Dr. Martens echt heel tof, stevige schoenen die perfect zijn in dit seizoen en al helemaal in combinatie met de top.

De accesoires maken het geheel af, vind ik. De ketting heb ik gekozen omdat de top anders vrij saai zou zijn en het horloge omdat ik altijd een horloge bij mijn outfit inspiratie doe, omdat ik zelf ook altijd een horloge draag, en ja, die Daniel Wellington blijft mijn droom. 

Love,
Jorine

Broek: Topshop
Top: Amazon.com
Jasje: Newchick.com
Boots: Dr.Marten
Horloge: Daniel Wellington
Ketting: Givenchy
Bril: Vintage

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3