Jorine's Life in Pictures - December #4

maandag, december 28, 2015


Hi! Ik heb nog steeds kerstvakantie, en zoals beloofd deel ik hier mijn week in foto's. Een week waarin ik onder andere kerst vierde, veel lekker at en ook veel sportte. Kijk je mee?

Maandag
Ik begon mijn vakantie met geld verdienen, veel geld verdienen met mensen een gelukkig nieuw jaar wensen namens mijn krant. Hierna heb ik mijn wijk gelijk opgezegd. #slecht

Dinsdag 

Ik begon eindelijk met officieel leren voor de toetsweek. Dat deed ik door kaartjes te maken, gewoon op de ouderwetse methode, werkt voor mij het best.
'S avonds mocht ik dankzij mijn moeders werk aanwezig zijn bij de Rotary Club in Heemstede, wat een ervaring :). 

Woensdag:
Ik ging een dagje mee met mijn moeder naar kantoor waar ik heerlijk in concentratie geleerd heb, dat is nieuw, haha.

Ook editte ik mijn video die al online gekomen is. Ik ging ook nog even Alkmaar in en had een afspraak. 

Donderdag:
Op de valreep nog een liedje aangevraagd en geld gedoneerd voor Serious Request. Hoe kan het ook anders...

Net voor het donker liep ik nog een rondje van 5K, eindelijk weer eens een complete 5K onder de 6"00', superblij mee :).

Omdat we 's avonds een bijzonder kerstdiner hadden waarvan iedereen iets meenam, maakte ik zuivelspreadrolls, als je het mij vraagt het beste recept om te maken voor dit soort gelegenheden en het is nog superlekker ook.


Ik zei een bijzonder kerstdiner, en dat was het zeker. In Alkmaar organiseerde ze een diner voor vluchtelingen en Nederlanders waarvan iedereen zelf eten meenam wat later verdeeld werd. In totaal waren er een paar honderd mensen en de sfeer was fantastisch. Allemaal leuke mensen en top georganiseerd met creatieve voorstellingen, muziek, film en fotografie. 
Later trad de band van het AZC ook nog op, wat erg bijzonder was om mee te maken omdat het zo'n groot feest was. Niet letterlijk, figuurlijk. 
De laatste foto is deze van de 'Tegelwijswensen', iedereen kon een wens voor iedereen opschrijven voor in 2016.

Vrijdag:

Eerste kerstdag! Ik vind het kerstontbijt altijd een van de leukste dingen, lekker uitgebreid met broodjes, kerststol (jaaaaaa!) en cadeautjes :).


De Top2000 was begonnen en pas toen mocht ik van mezelf de lijst bekijken. Superblij met plaats 21 voor dit top lied!


Ik had weer een kerstdiner waar we zelf eten voor meenamen dus heb ik de rest van de ochtend/middag geholpen in de keuken met het voortbereiden ervan.

Dit was mijn outfit!


Mama en ik kookte voor mijn opa, dit was het voorgerecht.
Grande Hoofdgerecht

Mijn toetje! Een soort Hollandse tiramisu, erg lekker :)

Thuis keken we nog een film en ging ik vrij vroeg slapen.

Zaterdag:

Ik begon mijn Tweede Kerstdag precies hetzelfde als vorig jaar, namelijk rennend. Ik liep weer eens 10K, en het ging al een stukje beter dan de vorige keer, ondanks ik 8K op strand liep.

Genieten van een leeg strand!

Kerstontbijt nummer 2! Gelukkig net zo lekker.Zoals ik in mijn video al vertelde gingen we naar mijn oom en tante, waar mijn pake en oma ook kwamen. We aten alweer een erg lekkere samengestelde maaltijd, waar ik niet meer foto's dan deze van heb.

Zondag:
Ik had een heel rustige dag zo na de kerst, waarop ik mijn kamer eerst de beste opruim/schoonmaakbeurt van het jaar heb gegeven en samen met mama naar het strand liep
Om vervolgens warme chocolademelk met appeltaart te eten :).
Verder heb ik niet veel foto's, maar ik heb nog wat Netflix gekeken en geleerd.

Vandaag ga ik naar een reünie van de zeilschool waar ik superveel zin in heb en de rest van de week heb ik nog niet echt plannen. Op 1 januari doe ik de nieuwjaarsduik waar ik me nu al van afvraag waar ik aan begonnen ben. Dat zien jullie allemaal volgende week!

Wat heb jij gedaan met kerst?

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3