Jorine's Life in Pictures - December #3

woensdag, december 23, 2015Hi! Ik heb weer een heel leuke week achter de rug, waarin ik een aantal heel toffe dingen deed en meemaakte. Benieuwd wat? Lees verder naar mijn foto's en het verhaal erachter!

Maandag
Maandag was een beetje een saaie dag, ik ging naar school, huiswerkbegeleiding en ik keek Netflix. Heel. Veel. Netflix.

Dinsdag
Niet zo verrassend, haha. Beste band ooit als je het mij vraagt.
Ik ging voor de allerlaatste keer naar de fysio, wat betekent dat ik zo goed als blessure vrij ben, en weer vrij (en pijnloos!!) kan hardlopen, ik was mega blij, hopelijk begrijpen jullie dat ook. Ik zal binnenkort een blessure/hardloop update schrijven, als jullie dat leuk vinden natuurlijk.

Ik zocht ook foto's uit van de 'fotoshoot' van mij en Evelien een paar weken geleden. Dit is één van mijn favorieten, daarom postte ik hem ook op Instagram, deze is trouwens onbewerkt.

Woensdag

Ik had een tussenuur en, voor de verandering, deed ik ook nog echt wat. Hier was ik economie aan het samenvatten. 

De pauze bracht ik weer door in het tekenlokaal. Heel gezellig en ook leuk om te tekenen naast de gewone lessen. 
Zoals ik al zei, ik was blessure-vrij verklaard en dat moest in stijl gevierd worden, met hardlopen natuurlijk. Ik 'trakteerde' mezelf op mijn langste loop sinds Egmond in januari 2015. Ik liep 10,5K, die zo enorm goed gingen dat ik het maar uit bleef breiden. :)

Donderdag


Donderdag had ik maar een paar uur les, waardoor ik om 12.30 uit was. Ik had een debat met school en dat begon al om 13.00. Eerst kregen we een uitleg van een professionele debat begeleider, en daarna gingen we zelf in kleinere groepjes aan de slag. Ik had mazzel want ik had een enorm leuk en gezellig groepje. We moesten 6 stellingen voorbereiden en dat waren we op de foto hierboven ook aan het doen. Ik vind het wel leuk om op die manier met problemen bezig te zijn. 


Daarna bleef iedereen op school om samen patat te eten, helemaal geen straf :)

'S avonds was het echte debat in de schouwburg, dit was de ontvangstruimte. 
Het leuke aan zo'n schouwburg zijn de grote spiegels, ideaal voor outfit-foto's, haha. Bij deze.


Het debat! Mij zie je het meest links van allemaal.

Vrijdag

Ik had al kerstvakantie en sliep daarom een beetje uit en begon de dag rustig met de finale van Expeditie Robinson, muesli en Jip. 


Kerstvakantie!!
Niet helemaal, want ik moest nog wel voor mijn kranten werken. Gelukkig is dit het leukste van het jaar, namelijk iedereen een fijne kerst en gelukkig nieuw jaar wensen en er zelf geld voor krijgen. :)

Ik kreeg een heel leuk pakketje binnen, van een webshop met allemaal gel nagellak. Artikel komt hiervan online!Een vriend van ons bleef eten en had al het eten meegenomen voor de kerstbrunch van zaterdag. Zo ziet alles er bij elkaar uit: Heel. Erg. Veel.

Zaterdag
Zoals ik al zei, ik had een kerstbrunch en daar moest ik me natuurlijk wel naar kleden.
Ik hielp mee met het klaarzetten van alles in de boot, dit was ons resultaat.


'S avonds tekende ik weer eens voor het eerst in lange tijd in mijn vrije tijd. Ik had nieuwe potloden en die moesten natuurlijk getest worden. Uiteindelijk maakte ik drie tekeningen waarvan ik over deze het meest tevreden ben. 

Zondag

Zondag bewerkte ik nog mijn kerst lookbook voor de collab, die ook meteen online kwam. De rest van de avond deed ik niet veel bijzonders, naast Netflix. 

Dit was het weer voor deze week. Nu ga ik maar eens slapen want de klokt tikt inmiddels 00.30 en ik moet morgen vroeg op, oeps. De rest van mijn kerstvakantie zien jullie volgende week. 

Wat doen jullie in de kerstvakantie?

Love,
Jorine
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3