Jorine's Life in Pictures - December #1 en #2

maandag, december 14, 2015

Al heel lang had ik het idee om een soort my life in pictures te doen, waarin ik aan jullie laat zien wat ik allemaal meemaak in een week. Het punt is dat ik steeds vergat om foto's te maken. Deze keer dacht ik er zeker aan (522 foto's totaal, oeps...) maar vergat ik dit artikel te schrijven, ik vond het zonde om ze niet te delen, dus bij deze een Jorine's Life in pictures van de afgelopen twee weken.Maandag

Ik begon mijn week normaal op maandag, gewoon school en huiswerkbegeleiding. Ik was met de bus dus kon ik een rokje aan volgens mij eigen theorie. Vind hem zelf erg leuk!

Ook keek ik -verrassend- Pretty Little Liars op Netflix.

Dinsdag
Ik ben nog steeds zoooo blij met mijn Clarks! Heb ze deze week letterlijk elke dag gedragen. 

Dit was overigens mijn hele outfit. 

Ook ging ik weer naar de fysio toe. Gelukkig, dit was de laatste echte behandeling, mijn blessure is zo goed als over en ik kan zelf weer pijnloos hardlopen.

Na school gaf ik bijles en fietste ik naar huis met deze prachtige lucht.

Dinsdag / Woensdag
'S avonds schreef ik nog een nieuwe outfit inspiratie, die intussen alweer een tijdje online staat. 

Dit ontbijt. Hier kun je me echt voor wakker maken, het is havermout met appel, warme vruchten en amandel. Zo veel lekkerder dan het eruit ziet, haha. 

Woensdag / donderdag

Ik kreeg een heel leuk pakketje opgestuurd! Via de webshop Ohmygelnails mag ik producten testen en reviewen, de artikelen volgen nog!

Wiskunde donderdag, niet heel boeiend, haha.

En dit gebeurde er verder op school. Een vriendin tipte over de app You cam Make-up, waarmee je allemaal make-up en haarkleuren kunt uitproberen, super grappig. Eén ding weet ik zeker, rood haar wordt het niet voor mij. 

Tekenen het laatste uur vind ik nooit erg, altijd gezellig en tekenen is alles behalve ene straf. Ik begon aan mijn eindproject.

Vrijdag
Ik was laat uit maar besloot toch nog even een rondje te lopen. Een vriendin zou me 's avonds ophalen dus het kon nog net. 

We gingen namelijk met een groep meiden uit mijn klas naar de Hongergames Mockingjay part 2, dus vantevoren keek ik nog even een stuk van part 1 om alvast in de stemming te komen. 

De bioscoop. Ik vond de film echt super! Had niet heel veel anders verwacht gezien de voorgaande delen, maar vond deze wel heel sterk gemaakt. Voor het eerst ook een stuk beter dan het boek. Door het boek kwam ik maar niet doorheen en deze film zou ik zo nog een keer kijken. Aanrader!

Na de film bleef ik bij een vriendin ook slapen, super gezellig. 

Zaterdag
Veel te vroeg in de trein naar scouting, ik had niet heel veel geslapen dus was een beetje brak.

Gelukkig was het wel leuk, het was 5 december en in het teken van Sinterklaas speelden we het dobbelspel. Ik ben uiteindelijk met veel leuke cadeautjes naar huis gegaan.

De rest van de dag vermaakte ik me prima op Netflix.

Ook bakte mama en ik samen een gevulde speculaaskoek.

Zaterdag / zondag
Ook maakte ik zaterdag een toetje met speculaas, speculaaskruiden, yoghurt, slagroom en kaneel. Erg lekker! 

Zondag filmde ik een video, waarin ik mijn bomer jack style.

De rest van de dag heb ik niet heel veel bijzonders gedaan, ik moest nog wat huiswerk doen, dus maakte ik M&O onder het genot van een geurkaars, amandelstaaf en thee.

Ik editte de video die ook gelijk online kwam. Ben nog steeds niet heel goed met mijn videos van tevoren filmen en bewerken, dus meestal doe ik dat op dezelfde dag. 

Maandag / dinsdag

Maandag had ik studievoorlichtingen bij InHolland in Alkmaar. Ik had me voor twee avonden in geschreven, hier zat ik bij Bedrijfseconomie geloof ik. 

Dinsdag middag ging ik met een vriendin mee, we aten noodles en hadden de meest beschamende selfie fotoshoot ooit (die foto's deel ik gek genoeg ook niet).

Heel gezellig :).

Zoals ik al zei had ik dinsdag ook voorlichtingen, van tevoren was ik met een vriendin mee geweest om te eten en hier zaten we samen bij Media en entertainmanagament, de voorlichting was opzicht wel oké, maar de studie wordt hem niet. 

Woensdag
Ik had een roostervrije dag, super lekker. 'S ochtends gaf ik eerst bijles en daarna ging ik vintage shoppen. Ik vond deze prachtige Josh V peplui jurk die ik natuurlijk meenam. 

'S avonds ging ik met mijn moeder mee naar naailes, waar ik een patroon voor mijn jurk uitkoos. 

Donderdag
Met CKV (Culturele Kunstzinnige Vorming) kregen we de opdracht om gekke, Aziatische uitvingen op te zoeken en te presenteren. Dit kwam eruit :). Ik denk serieus dat ik dit ook nodig heb, haha.

'S middags werd er al gewerkt aan de opbouw van het schoolfeest, voorpret!

Eerst had ik nog les en met tekenen maakte ik deze aquarel monnik af als oefening voor mijn eindproject.

Hoe kan het ook anders, voor het feest belandde wij weer in de Mac Donalds.

Donderdag / zondag
Super feest!

Van vrijdag en zaterdag heb ik helemaal geen foto's maar zoveel heb ik ook niet gedaan. Zondag ochtend stond ik eerder op om eerst nog een rondje hard te lopen. 

Daarna hadden we de verjaardag van de beste vriendin van mijn moeder. We deden een high tea in een Portugees/Nederlands lunchcafé, het eten was er super net zoals de aankleding. 
Huge kerstboom in het centrum van Delft gespot. 

Vlak voor sluitingstijd gingen we nog even de IKEA in om iets te halen. Ik twijfel al heel lang over deze kledingrekken en zag ze nu weer. Doen of niet doen?

Als laatste heb ik nog een foto van onze kerstboom van dit jaar, die we zaterdag hebben opgezet. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal deed in de afgelopen 14 dagen, zoals je zag, dat was nog best wat. Ik zit er over te denken om dit wekelijks te doen, dus laat het me weten of je dat leuk lijkt of niet. 

Lots of love,
Jorine


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3