Interview met een blogger - Michelle-Fleur

woensdag, december 30, 2015

In deze serie stel ik elke week vragen aan bloggers. Hoe staan zij tegenover het bloggen en wat zijn hun tips? Vandaag interview ik Michelle-Fleur, een vrolijke 'storytellers', op haar Engelstalige blog Dashesndutchdeelt ze haar verhalen over lifestyle en reizen. 
1. Hi! Leuk dat ik je mag interviewen! Zou je jezelf en je blog kort kunnen introduceren?  
Geen probleem! Mijn naam is Michelle-Fleur, de meeste mensen noemen me Fleurtje, Kleurtje, Deurtje, maar omdat die naam niet super internationaal uitspreekbaar is run ik mijn blog als zijnde Dashes ’n Dutch; een engelse Travel/Lifestyle en Creative blog.

2. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben in 2011 begonnen met bloggen voor mijn opleiding aan de Hogeschool van Arnhem. Ik ben pas sinds een maandje weer bezig, storytelling is mijn passie (net zoals bij heel veel andere bloggers) het verschil is dat ik het combineer met mijn graphic design passie. Ik maak designs en illustraties voor andere bloggers van over de hele wereld!
3. Hoe reageerde je vrienden/familie op je blog?
Oeh, dat is een lastige.. Ik weet van m’n ouders en zusjes dat ze het heel gaaf vinden. M’n oma snapt het niet zo goed. M’n vriendinnen vinden het leuk, lezen m’n posts ook wel, maar doen er verder niet veel bijzonders mee!

4. Hoe kijk je terug op je eerste artikelen? 
Toch wel met trots. Ik besteed veel tijd aan het schrijven van iedere post, maar het belangrijkste is toch wel dat ik in iedere post echt een stukje van mezelf kwijt kan. Het is een soort progress report van mijn leven. 
5. Is er iets dat je wilt meegeven aan iedereen die twijfelt om zelf een blog te starten? 
Alweer zo’n lastige… als je twijfelt, stel jezelf dan de vraag: “waar doe ik het voor?” Doe je het omdat het iets is waar je van houdt en waar je jezelf in kwijt kan. Ga er dan voor!! Doe het zeker niet om de verkeerde redenen; iedereen snapt wel welke redenen ik hier bedoel. :)
6. Waar haal jij je inspiratie vandaan en wie of wat zijn je grootste inspiratiebronnen en waarom? 
 Ik haal mijn inspiratie uit letterlijk alles en iedereen; m’n hamstertjes, de figuren in de badmat, vrolijke, maar ook verdrietige mensen. De lijst is endless! ;)
7. Heb je tips voor beginnende bloggers zoals ik? 
Tuurlijk; schrijf eerlijk en vanuit je hart, hoe cliché dat ook klinkt! Werk originele ideeën uit binnen je niche, en wees ook niet bang om een keer een totaal ander topic onder hand te nemen… Ben je een beautyblogger, maar ook gek op een bepaalde game? Schrijf dan wekelijks iets over die (of meerdere) game(s)! :)

Dankjewel dat ik je mocht interviewen en bedankt voor de leuke antwoorden, Michelle-Fleur! 
Als jullie benieuwd naar haar blog zijn geworden kun je natuurlijk even een kijkje nemen op Dashesndutch!

Love,
Jorine 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3