Clarks

dinsdag, december 01, 2015Ken je dat gevoel dat je eindelijk iets krijgt of koopt wat je al heel lang wilt? Ik had dat vorige week toen ik mijn Clarks kreeg, want wie mij langer volgt weet dat in letterlijk in elke wishlist die ik maakte deze schoenen zette. Eindelijk heb ik deze pareltjes in mijn bezit, ik vertel je er meer over!
Ik heb mijn Clarks in het model Desert Boot en in de kleur zwart. Ik vind ze supermooi! Tijdloos, classy en het staat overal bij.
Ik heb ze afgelopen dagen onder een rokje met een dikke panty gedragen en vond het zelf echt superleuk staan. Vandaag droeg ik ze met een simpele spijkerbroek, en ook dat staat geweldig.

Daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk. Veel andere blogs zeggen dat Clarks een hel zijn om in te lopen en als ze eenmaal ingelopen zijn, het net sloffen zijn. Ik ben het daar niet helemaal mee eens want ik vind ze nu al lekker zitten, ga maar na hoe dat over een tijdje is.

Zoals je merkt ben ik super exciteer over deze schoenen, ik weet zeker dat ik ze superveel ga dragen, zeker in dit seizoen, maar ook zeker weten met mooier weer.

Ik wilde gewoon even mijn enthousiasme met jullie delen, en hoop dat jullie ze net zo gaaf vinden als ik.

Veel liefs,
Jorine
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3