Christmas Wishlist

woensdag, december 23, 2015

wishlist christmas

Hi! Omdat het al biiiijna kerst is, en wij dit jaar voor het eerst cadeautjes geven met kerst, leek het mij leuk om alvast een wishlist te maken. Voor onder de kerstboom en voor alles wat ik zelf wil kopen met het geld van mijn kranten, haha.1. Yankee Candle
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan enorm blij worden van een lekkere geur. Over de kaarsen van Yankee Candle heb ik al veel positiefs gehoord, dus ik ben erg beniewd!

2. Divergent-triologie van Veronica Roth
Na the Hunger Games leek mij dit een leuke, soortgelijke serie. Ik vraag hem elke keer aan in de bieb, maar er gaat iets fout waardoor hij steeds niet beschikbaar is. Daarom zit ik erover te denken om maar gewoon alles voor kerst te vragen of zelf te kopen.

3. MAC lipstick
Hoe vaak ga je dit nog in een wishlist zetten, Jorine?
Ik wil het gewoon heel graag. Punt.

4. Pandora armband
Same story, hoe vaak ga je dit nog op een wishlist zetten?
Ik denk niet heel vaak meer, want mijn winkelmandje op Pandora.net is al vol, ik moet alleen nog op 'bestellen' drukken.

5. Goed kwastenset
Ik heb dit ook al meerdere keren genoemd en ondertussen mijn kwasten stash ook al zeer uitgebreid, maar een echte set staat nog steeds op mijn verlanglijstje.

6. Light letter
Ik zie dit de laatste tijd enorm veel op Pinterest, Instagram en in tijdschriften en snap ook wel waarom. Dit is zo'n trend waarvan ik niet snap waarom dat nu pas komt, omdat het zo ontzettend leuk is! Een letter als deze zou echt perfect in mijn kamer staan en ik vind het zelf ook erg mooi.

7. Knus kleed
Ik wilde in de kerstvakantie weer aan mijn kamer knutselen, maar daar komt waarschijnlijk niks van. Maar dat maakt niet uit, want zo'n kleed is wel heel simpel en snel maar geeft toch een groot verschil. Het lijkt mij heel knus om dit naast mijn bed te leggen.

Wat vragen jullie voor kerst?

Love,
Jorine


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3