What happend to my blog?!

donderdag, november 05, 2015


Hi! Zoals je ziet is er heel wat verandert op mijn blog. Schrik niet, het is nog steeds Jorine's Life maar dan in een ander jasje. Ik zal even toelichten wat er verandert is en waarom, en ook nog wat andere leuke nieuwe dingen.
Allereerst, de layout, het meest opvallend van alles. Ik wilde graag een rustig en strak ontwerp met de zwart-wit en meer persoonlijke foto's zodat mijn lezers een beter beeld krijgen van wie ik ben. Ik denk dat het wel goed gelukt is! Ik ben vooral met de banner foto's heel erg blij, je hebt ze ook al kunnen zien in deze outfit, met dank aan Bobbie.
Ook zijn er wat aanpassingen in het menu, die nu boven de banner zit, kijk gerust rond!
Er moeten nog een paar kleine aanpassingen in de lay-out komen, maar dat komt nog wel.

En dan nu de tweede 'grote' verandering: Mijn naam!
Het is waarschijnlijk niet het eerste dat opvalt, maar mijn naam is verandert van jorineslife.blogspot.nl naar jorineslife.nl
Ik ben er heel erg blij mee, want het staat een stuk professioneler en het is ook meer eigen.

Er is helaas een klein foutje ontstaan in het overzetten, waardoor veel reacties verloren zijn gegaan. Ik weet ook niet hoe ik dit zo snel weer goed kan krijgen, dus daarom deel ik het even mede dat, als je al een reactie had achtergelaten op mijn winactie, je beter even kunt kijken of die er nog steeds staat, en zo niet, het nog een keer te doen. Sorry voor dit ongemak!

Ik hoop dat jullie hier net zo enthousiast over zijn als ik, als er nog foutjes in zitten hoor ik het graag en zal ik het zo snel mogelijk aanpassen. Zoals ik al zei is het nog niet 100% af, maar ik ben tevreden genoeg om het te delen.

Wat vind jij van mijn nieuwe lay-out en naam?

Veel liefs,
Jorine


You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat leuk dat je een nieuwe layout hebt! Hij is erg mooi! Ik vind je instafeed onderaan ook erg tof! En gefeliciteerd met je domein! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3