Tip: Action Sjaal

maandag, november 23, 2015


Aangezien het weer de afgelopen weken echt om te huilen was, ga ik toch echt weer dik ingepakt op mijn fiets naar school. Zie: handschoenen, muts en een lekker dikke sjaal. De sjaal die ik gebruik - en nu ook om heb nu ik dit type - komt van de Action, ik vertel je er meer over!De sjaal heb ik inmiddels al een hele poos in mijn bezit. Eigenlijk draag ik hem al sinds eind september (ja, echt) met veel liefde. Zowel in huis als een deken als buiten vind ik hem heel erg fijn.

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat de plaid scarfs helemaal hot zijn deze herfst en winter, en dat vond ik superleuk! Alleen 30 euro betalen voor een sjaal, not thanks. Toen ik deze in de Action tegenkwam was ik verkocht en nam ik hem mee voor €4,95.


De sjaal is echt supergroot zoals je hier kunt zien, haha. Hij is in totaal 200x60 cm.


Daarom is hij goed geschikt als cheap ass poncho, zo draag ik hem het lieft, lekker om me heen geslagen.


Wanneer ik echt ga fietsen of een warme nek wil hebben, draag ik hem gewoon zo. Omdat hij zo dik is, blijft je nek lekker warm, wat voor jas of shirt je ook aan hebt.


Zo draag ik hem meer als fashion item dan als sjaal, maar stiekem ook erg vaak. Vooral als ik met de auto of bus ben vind ik dit lekker. Het ziet er superleuk uit, en is ergens ook nog warm.

Zoals ik al zei ben ik echt gek op deze sjaal, vooral voor deze prijs zou ik hem iedereen aanraden. Hij is lekker warm, kriebelt niet en ook nog eens leuk!
Er waren overigens meer prints, waaronder sterren en deze in het beige, maar ik koos voor de donkere variant.

Wat voor sjaal draag jij het liefst?

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3