Primark Stippling Brush

vrijdag, november 27, 2015


Goed gereedschap is het halve werk, ik geloof daarin. Met make-up is dat net zo, goede kwasten maken het verschil tussen een flawless gezicht en foundation-strepen. Vaak is het moeilijk om in te schatten of een kwast echt goed is. Ik geloof er namelijk in dat een budget kwast net zo goed kan werken als een high end merk. Op de gok nam ik deze voor €2 van de Primark mee. Benieuwd wat ik er van vind? Lees verder!

De kwast komt in een schattige verpakking met stipjes. Ik vind het hygiënisch dat hij in plastic verpakt is, zeker bij een winkel zoals Primark.


Uit de verpakking is dit hoe hij eruit ziet. De steel doet me een beetje aan Zoeva kwasten denken, maar dan zonder merknaam. De steel is effen mat zwart, en op de haren zelf zijn de uiteindes roze. Dat is bij mij altijd een pluspunt!


De haren staan vrij ver uit elkaar, wat ook het idee is van een stippling brush. Zo maak je het geheel op je gezicht luchtiger en minder plamuur, doordat er ook tussen de haren meer lucht bij kan.
De haren zelf vind ik vrij zacht. Niet zo zacht als mijn vorige HEMA kwasten, maar zeker niet wat je verwacht voor 2 euro.


Ik heb geen voor-en nafoto's, maar ik kan wel zeggen dat deze in mijn everyday bakje terecht is gekomen. Hij brengt heel makkelijk aan. Hij is een stuk groter dan een foundation kwast en dat merk je ook echt met aanbrengen. Ik blend het in door een beetje rondjes te draaien over de foundation. Voor ik het wist was ik eigenlijk al klaar. Voor moeilijkere stukjes in het gezicht zoals onder mijn ogen of bij mijn neus gebruik ik toch even snel mijn vingers omdat hij er niet zo makkelijk bij kan.
Maar afgezien van dat vind ik hem fijner dan verwacht. Hij brengt snel aan, en het resultaat is mooi en blijft goed zitten. Aanrader!

Wat voor kwasten gebruik jij voor je foundation?

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

1 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3