Nieuw Boccia en Esprit sieraden

vrijdag, november 06, 2015

Follow my blog with Bloglovin

Hi! How are you? Ik geniet op het moment van mijn rustige vrijdagavond. Ik wilde deze blog al een tijdje schrijven, maar het kwam er steeds niet van. Ik wilde namelijk mijn twee nieuwste aanwinsten laten zien, die gelijk enorm favoriet zijn.
Het gaat namelijk om deze sieraden. Naja, een horloge is natuurlijk niet helemaal een sieraad, maar zo draag ik het meestal wel. Ik moet bekennen dat ik sinds dit horloge wel weet hoe laat het is, en dat het nog best handig is ook. Zeg maar gerust heel erg handig.Het horloge is van Boccia, een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord. Het heeft veel minimalistische sieraden en staat erom bekend om het gebruik van titanium, een licht metaal met een zilveren uitstraling. Dit waren ook de redenen waarom ik viel voor dit horloge. Ik ben gek op het minimalistische uurwerk en zilver is altijd goed bij mij. Ik wilde graag een zwart leren band omdat het tijdloos is en overal bij past.
Sinds ik hem heb draag ik hem elke dag, en ik wordt nog steeds elke keer blij als ik kijk hoe laat het is, puur omdat ik hem zo mooi vind.
Daarnaast heb ik ook nog deze ketting van Esprit gekocht. In de juwelier waar ik was gold namelijk 1 + 1 gratis op een hoop artikelen, dus naast het horloge koos ik nog iets anders uit. Dankzij mijn moeder koos ik onder het motto 'dit straalt Jorine uit' deze ketting.
Ik vind zo gaaf omdat het - wederom - zilver is en omdat ik de steen heel erg mooi vind. Mijn vorige ketting met een steentje was helaas stuk, en dit zie ik als de verbeterde versie.
Wat ik ook erg tof vind is dat de ketting zelf vrij stevig is, normaal valt het door de hanger in een punt, maar dat doet deze niet. Ik vind dat persoonlijk erg luxe staan. Love it!

Ik kocht mijn sieraden bij de Siebel outlet juwelier in Alkmaar. Het horloge kostte €89,- en de ketting €89,95. Ik kocht ze met 1 + 1 gratis. 

Veel liefs,
JorineYou Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3