Little things that made me happy

vrijdag, november 20, 2015


Over het algemeen kan ik heel erg genieten van kleine dingen in het leven, geef me een keer een bonbon of een klein gebaar en je maakt mij dag bij wijze van. In dit artikel deel ik mijn 'little things that made me happy', waarin ik laat zien waar ik afgelopen week blij van werd. Kijk je mee?1. Eindelijk weer eens zonder pijn hardlopen. Voor diegene die het weten, ik heb de afgelopen tijd een blessure gehad, en gelukkig gaat het steeds beter. Sterker nog, vandaag was de beste run sinds ik opnieuw ben begonnen! 7K zonder pijn lopen, in een prachtige tijd. Feels so good!

2. In de bus zitten als het buiten plenst van de regen. Sowieso houd ik heel erg van regen, zolang ik maar binnenzit en ik het op het dak of raam hoor tikken vind ik het prima. Lekker met oortjes in kijken naar de regen, zolang het maar droog is als ik de bus uit moet.

3. Bijles mogen geven in Wiskunde! Voor als je het nog niet wist, gaat dit je sowieso heel erg verrassen, maar ik wil wiskunde lerares worden. Dan snap je mijn blijdschap vast wel toen ik te horen kreeg dat ik voor één uur in de week bijles mag geven. Byebye krantenwijk!

4. Pretty Little Liars kijken. Sinds kort hebben wij ook Netflix, en toen ik er voor de eerste keer op ingelogd was heb ik niet verder gescrolled dan PLL. Sindsdien ben ik een soort van verslaafd en heb bijna seizoen 2 af.

6. Für Elise spelen op de piano. Toen ik vorig jaar in September mijn allereerste les had, vroeg mijn docente wat ik het liefst zou spelen. 'Für Elise' antwoordde ik zonder na te denken. And guess wat, na iets meer dan een jaar speel ik hem, meet heel veel plezier.

5. YOLO'en bij de Mac. Ja, deze moest er even bij. Maar soms is het eerlijk als je iets impulsiefs doet wat je vantevoren niet had verwacht. Zo ging ik naar school met het idee om daarna gewoon naar huis te gaan en huiswerk te maken, wat eindigde met een Happy Meal :).


Wat maakt jouw blij?

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3