Aankondiging: Interviews met bloggers

dinsdag, november 24, 2015

Hi! Ik had al een tijdje een idee in mijn hoofd wat ik graag nog wilde uitwerken voor op mijn blog. Vandaag is het zover dat ik het voor het eerst deel. Ik heb namelijk een serie gemaakt met interviews met bloggers. Meer weten? Lees verder!
Laten we bij het begin beginnen, interviews? Ja. Ik lees zelf namelijk heel veel blogs en vraag me eigenlijk altijd dezelfde dingen af waar ik zelf ook als blogger tegenaanloop of meemaak. Daarom besloot ik een interview uit te werken met die vragen en die vervolgens aan bloggers te stellen, omdat ik dit nog niet gezien had op Nederlandse blogs.

En zo plaatste ik een berichtje op Facebook, waar on-ge-loof-lijk veel reacties op kwamen. Daarom besloot ik er later een serie van te maken, haha.

Het is heel uiteenlopend, van beauty en fashion blogs tot lifestyle blogs en mama blogs. Ook de grootte van de blogs is heel uiteenlopend, wat het erg leuk maakt!

Zoals je merkt ben ik heel enthousiast en kan ik niet wachten om de interviews online te zetten.
Elke woensdag 15.00 komt een interview online, gedurende zo'n 12-15 weken.

Bij deze wil ik alvast iedereen bedanken die de vragen heeft ingevuld voor deze serie <3 br="" nbsp=""> Tot woensdag!

Love,
Jorine

You Might Also Like

1 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3