Winactie - Telefoonhoesje van My-icover!

woensdag, oktober 21, 2015

Hi! Ik ben mega excited, want ik heb iets heel tofs voor jullie geregeld. Mijn aller eerste wijactie via mijn blog is een feit, en niet zomaar een. Ik mag namelijk 1x een gratis telefoonhoesje van de site My-iCover weggeven aan één van mijn lezers. Als je wilt meedoen, lees dan snel verder!


My-iCover is een site die heel veel verschillende telefoonhoesjes verkoopt, er zijn echt enorm veel modellen dus grote kans dat er ook wat voor jou bij zit!
Ze verkopen veel modellen; zoals hardcase, TPU rubberen covers, flipcovers en bumpers. 
Daarnaast is er een grote keuze uit designs, zo zijn er veel leuke prints (patronen, maar ook bijvoorbeeld een fotocamera, vlaggen en eten), dieren, effen en transparante hoesjes. Persoonlijk vind ik de transparante waarbij nog wel een patroon te zien is het leukst.
De prijzen van de telefoonhoesjes van My-iCover zijn vrij uiteenlopend, ze beginnen bij ongeveer 5 euro en lopen op tot de 20 euro, natuurlijk hangt dit erg af van het model van je mobiel. Ik heb deze prijzen gebaseerd op mijn eigen iPhone5, maar de nieuwere modellen zullen wel een andere waarde hebben.
De kwaliteit van de telefoonhoesjes van My-iCover is erg goed, de hoesjes gaan niet snel stuk en beschermen je telefoon goed. Daarnaast is de site erg goed bereikbaar, contact verloopt soepel en klantvriendelijk. De service van My-iCover is snel, als het item op voorraad is en je het voor 17.00 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Persoonlijk vind ik de hardcase modellen het leukst, ik zal jullie er een paar laten zien om een goede indruk van het aanbod op de site te krijgen.


Deze is denk ik mijn favoriet van allemaal. Ik ben gek op vintage camera’s, en heb er zelfs één op mijn kamer staat die best veel op deze lijkt.


Ook voor de mensen met een Samsung is er heel veel leuks op de site, en van de flipcovers was dit mijn favoriet. Het textuur vind ik heel tof, het doet me ergens denken aan een lekker warme wintertrui maar dan in een leukere telefoonhoesjes vorm.

Deze wou ik ook nog even laten zien, omdat ik door dit hoesje de winactie is ontstaan. Het begon namelijk op Instagram, toen ik een foto van iemand zag met dit hoesje van deze site. Toen ik op de site keek naar dit hoesje kwam ik erachter dat ze bloggers zochten, en zo heb ik dit kunnen regelen! Ik vind het hoesje zelf ook heel gaaf, een mega hoog tumblr-gehalte en erg mooi doordat je de iPhone er doorheen ziet.

Al met al ben ik zeer te spreken over deze site, ik hoop dat ik jullie enthousiast genoeg heb gemaakt om mee te doen om zelf een telefoonhoesje te winnen!
Let op, de actie geldt alleen op telefoon hoesjes, dus niet op de tablet hoesjes en accessoires.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat onder dit artikel een reactie achter dat je meedoet met een geldig e-mail adres
Like de Facebook pagina van My-iCover 
Volg mij op Instagram 

Je kunt meedoen tot 20 november, dan ontvangt de winnaar een mailtje, zorg dus dat je die in de gaten houd.
Als je niet binnen 5 dagen reageert, kies ik een nieuwe winnaar.
Heel veel succes iedereen!

Liefs,

Jorine

You Might Also Like

6 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3