Rituals Ancient Beauty giftset

donderdag, oktober 29, 2015

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van de Rituals, en wat is er nou leuker dan jezelf verwennen met een cadeautje? Ik houd van cadeaupakketten omdat je dan meer kan testen voor minder geld plus het ziet er veel leuker uit. Benieuwd wat ik kocht? Kijk snel mee!

Het lintje eraf.....

Dit is de inhoud! Het zijn vier mini producten van twee verschillende lijnen, in allemaal zit de geur indian rose, en in elk product afzonderlijk nog een andere geur.

Honey Touch body cream - Indian Rose & Hymalaya Honey
Dit is een soort body lotion die je gebruikt na het douchen. Hij is lekker dik en hydryaterend, en daarom niet echt een body lotion, maar meer een body cream zoals Rituals zelf zegt. Deze vind ik heel erg lekker, hij voelt goed, trekt snel in en ruikt heerlijk zoet, maar niet té zoet naar rozen.
Ayurveda Scrub - Indian Rose & Multani Clay
Deze scrub verbaasde me heel erg, en dan spreek ik vooral over de kleur, wat ik straks nog laat zien. Verder werd ik blij verrast door de structuur! De scrub heeft vrij grove deeltjes, wat ik altijd wel fijn vind, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Verder moest ik aan de geur even wennen, hij is vrij zwaar en niet gelijk heel vrouwelijk. Als je langer ruikt, ruik je de rozen wel. Dit is zo'n product die ik alleen in de herfst en winter gebruik, maar in die tijd komt hij zeker wel op.

Brilliant Bliss - Indian Rose & Shikakai 
Deze Rituals bestseller is een shampoo tussen alle lichaamsproducten. Hoewel ik hem nog niet uitgetest heb (lees: erst oude dingen op maken voordat ik een nieuwe gebruik), vind ik de geur al wel heerlijk -misschien wel het lekkerst van allemaal-, deze is vrij licht en ook heel bloemig. Of de shampoo goed is weet ik niet, maar daar gaan we snel genoeg achter komen.Yogi Flow - Indian Rose & Sweet Almond Oil
And last but not least... Mijn favoriete van allemaal, namelijk deze showergel. Voor diegene die deze showergels kennen weten waarom ik er zo enthousiast over ben, dit spul is namelijk geweldig. Je drukt een keer op het 'pompje' en er komt zeep uit. Na een paar seconde wordt het groter en als je het met je handen inwrijft wordt het één groot schuimfeest. Het is een beetje vergelijkbaar aan haarmousse maar dan veel lekkerder. Deze showergel vind ik ook fijn omdat hij heel zacht is door de amandel olie. Hij voelt prettig aan en de geur is wederom heerlijk, deze is ook wat lichter en bloemiger dan de rest.

Ik heb ook nog een foto gemaakt van de structuur van elk product, zodat jullie dat ook goed kunnen zien.
v.l.n.r: Honey Touch body cream, Ayurveda Scrub, Yogi Flow, Brilliant Bliss


Zo kun je hopelijk iets beter zien wat ik bedoel, de body creme ziet er ook zo cremig uit en zo zie je wat ik bedoelde met dat de kleur van de scrub mij verraste. De showergel lag hier al een tijdje en is in die tijd echte super luchtige mousse geworden, de shampoo ziet er uit als normaal, gewoon doorzichtig en erg vloeibaar.

Zo, dit was mijn nieuwste aanwinst als het gaat om verzorging. Ik ben hier heel erg blij mee, en gebruik de producten met liefde en plezier.

Liefs,
Jorine

Ancient Beauty giftset kost €19,50 en is te koop bij Rituals online en in de winkels

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3