Rimmel London Scandal Eyes Rockin' Curves Mascara Review

zaterdag, oktober 17, 2015

Voor mijn verjaardag kreeg ik deze mascara van Rimmel London. Dat is al een poosje geleden, en eerlijk gezegd was ik een beetje vergeten dat ik deze ook nog heb, omdat ik heel erg gesteld ben op mijn L'oréal mascara. Toch besloot ik hem te testen -want, wie weet?- De beloftes van Rimmel zelf zijn zeker veelbelovend: een schandalige krul en super volume, laten we het testen!


De verpakking
De verpakking zelf is al een plaatje op zich. Het crackele effect doet me een beetje aan de nagellak trend van vorig jaar denken, waar ik nu een hekel aan heb, maar op deze verpakking vind ik hem eerlijk gezegd wel heel erg tof staan. Door het zwart met rood geeft het me een beetje een vampieren idee, maar dat kan ook mijn interpretatie zijn.
Naast de verpakking is ook het borsteltje vrij bijzonder, omdat er een bocht in zit. Dit is omdat je dan maximaal bij alle wimpers kan komen.

Zonder mascaraHoe brengt hij aan?

In het begin vond ik het borsteltje even zoeken, omdat het toch anders is dan ik ben gewend. Uiteindelijk is het ook wel makkelijk omdat je overal maar één keer overheen moet. Wel vind ik dat het langer duurde voordat ik mooi resultaat hebt. En als je mooi resultaat hebt, stop dan! Ga er vooral niet nog een laagje overheen, zoals ik deed, want dan krijg je grote spinnenpoten. Uiteindelijk heb ik voor de foto's de mascara op mijn linkeroog er vanaf gehaald en opnieuw op gedaan, dus ik kan je aanbevelen om voorzichtig te zijn met laagjes. Desalniettemin brengt hij door het borsteltje vrij prettig aan.

Met mascara opZoals ik al zei, wordt het resultaat vrij snel spinnenpoot-achtig, en dat is ook op de foto's terug te zien, jammer. De krul vind ik wel mooi, van tevoren had ik mijn wimpers gekruld met een wimperkrultang want dit doe ik altijd. Ik heb wel het gevoel dat de krul lang blijft zitten. Ik heb ook wel eens dat hij, net zoals in de haar, 'uitzakt', maar dat was hier niet het geval. De tweede belofte, volume, viel bij mij een beetje tegen, omdat de wimpers niet echt verspreid worden.

Conclusie

Zoek je een mascara puur voor de krul, dan is deze iets voor jou. Wil je ook volume, dan zou ik deze skippen. De mascara blijft de hele dag op zijn plek zitten en vlekt gelukkig niet.

Rimmel London Scandal Eyes Rockin' Curves Mascara kost €13,49 en is te koop bij Kruitvat en Trekpleister

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3