Primark Wishlist Oktober 2015

zaterdag, oktober 17, 2015

primark wishlist

Deze dinsdag ga ik samen met Bobbie de Primark onveilig maken, en omdat de Primark niet een winkel is waar je dagelijks komt bereid ik me altijd even voor. Ik scroll door de Instgram en Facebook pagina van Primark waardoor ik alvast een beeld heb wat voor leuks er nu weer is. En mede doordat de Primark zo'n winkel is waar je door de bomen het bos niet meer ziet, maak ik van tevoren altijd een soort boodschappenlijstje van wat ik zeker wil. Bij deze deel ik hem.


Witte blazer
Dit is zo'n item die ik al heel lang wil, maar elke keer wanneer ik er een vast heb, neem ik hem toch niet mee en krijg ik later spijt. Waarom? Geen idee. Deze keer geen excuses, gewoon meenemen. 

Kaki cardigan
Ja deze liet ik ook al zien in de leukste trends deze herfst, en omdat ik er (nog) geen van in bezit heb, gaat hij van de ene wishlist hoppataaa in de andere, want ik vind het nog steeds heel erg tof.

Hoedje
Oké, misschien wordt het al saai, maar deze komt ook van de leukste trends deze herfst. Toen vertelde ik dat ik nog best wel twijfelde of ik een hoedje leuk vond bij mezelf, maar ik heb erover nagedacht, en als ik hem vind in de Primark, neem ik hem mee. Nu heb ik het opgeschreven en moet ik het doen ook, ondanks mijn geen hoedenhoofd.

Wit shirt met tekst
Hier kan je nooit genoeg van hebben, en mede dankzij dat mijn huidige shirts al aardig zijn versleten, vond ik dat ik weer nieuwe kon gebruiken, en bij de Primark slaag je hier altijd in.

Simpel zwart jurkje
Ik heb wel een leuk zwart jurkje, maar die is enorm zomers met spaghettibandjes en een dunne stof. Ik ga steeds meer rokjes en jurkjes dragen en een zwarte herfst/winter jurkje lijkt me wel een mooie basic. 

Zwarte tas
A girl can never have got enough bags. Oké, dit is vooral omdat ik de laatste keer in de Primark Almere de hele tijd een prachtige tas in mijn mandje had en op het laatste moment toch teruglegde waar ik nog steeds een klein beetje spijt van heb, dus om het goed te maken wil ik toch gaan kijken of ik nu net zo'n leuke vind.

Acid wash grijze jeans
Ik had heel lang een mooie grijze broek van de Forever21, die het afgelopen maand helaas begeven heeft. Ik vind zo'n broek wel heel erg mooi, dus graag koop ik er een nieuwe van, of dat nou bij de Primark is of niet.

Chelsea boots
Deze wil ik al heel lang, maar helaas heb ik mijn moeder nog niet overgehaald voor een paar... Ik zag dat ze bij de Primark ook deze leuke boots verkopen, dus ik ben benieuwd :).

Geruite blouse
Ik heb er al twee van in mijn kast hangen, maar die zijn beide aan de kleine kant. Een zwart-witte print had ik nog niet, en vind ik stiekem ook wel heel erg tof. Ik zag al heel veel leuks op Instagram, dus ik ben hier heel benieuwd naar!

Kaki broek
Alweer kaki, I know. Ik vind het gewoon een heel mooie kleur, zowel in blouses als in broeken. Vooral nadat ik de kaki broek van Loavies zag was ik om en wil ik er ook zo'n een. Ik hoop hem bij de Primark te vinden, hoe mooi zou dat zijn?

Dit was mijn lijstje, die ik bij me zal houden als ik in de winkel ben. Ik ben heel benieuwd waar ik mee ga thuiskomen, en ga ook zeker een shoplog maken! 

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3