OOTD | Autumn Beach

donderdag, oktober 22, 2015

Hi! Vandaag was ik met Bobbie naar het strand geweest om foto's te maken voor de lay-out van mijn bog. Omdat ik in de nieuwe lay-out niet alle foto's heb kunnen bewerken, leek het mij een goed idee om alles alsnog te delen in een outfit vorm, ook omdat ik zelf helemaal gek ben op deze outfit.Het strand en ik is als vier handen op een buik. Er is geen plaats in de natuur waar ik blijer zal worden dan het strand en de zee. Vroeger ging ik altijd hele zomers op vakantie in het strandhuisje van mijn opa en oma in Egmond, dus het zit er van kleins af aan al in.
Ik mag nu dan wel in een klein dorp wonen, mijn huis is wel mooi drie minuten fietsen van dit moois.
Daarom leek juist deze plek mij geschikt voor deze fotoshoot/OOTD. Je wilt toch dat je blog iets uitstraalt wat je echt bent, en ik denk dat het niet heel veel beter had gekund zo.

De blouse kocht ik afgelopen disdag bij de Primark (shoplog komt eraan!), en vind ik heel tof. Van tevoren had ik al een wishlist gemaakt, waarbij deze op nummer één stond. Ik ben er super blij mee omdat hij lekker makkelijk combineert en ik vind hem ook wel vrij classy.
Daarbij draag ik een simpel wit shirt waar ik toch meestal complimenten over krijg omdat de hals net even anders is en hij heel mooi valt.
Ook draag ik mijn geliefde H&M broek, sinds ik hem heb kan ik niet meer zonder omdat hij zo lekker zit en een high waisted zwarte broek de baste basic is die ik ooit heb gehad.
Qua sieraden ben ik weer niet heel creatief. Zoals bijna altijd draag ik mijn über budget horloge van de Big Bazar gecombineerd met mijn lievelingsarmband van een voormalige juwelier. De ketting die ik draag is ook al vaker voorbij gekomen en is zeker een favoriet.

Kortom, een echte Jorine-outfit als je het mij vraagt. Kleding die lekker comfy zit en ook nog eens leuk staat.

Liefs,
Jorine

Top: Sandwitch
Blouse: Primark
Jeans: H&M
Shoes: Van Haaren
Watch: Big Bazar
Bracelet: Juwelier


You Might Also Like

0 reacties