Video: What's in my schoolbag?

vrijdag, september 04, 2015


Wow, long time no talk. Ik ga niet heel veel woorden verspillen aan een heel verhaal waarom er zo lang geen artikel online is gekomen, want het komt er op neer dat 4VWO mij zwaarder valt dan verwacht, niet dat het veel moeilijker is, maar vooral heel veel meer. Omdat alle scholen nu wel zo'n beetje begonnen zijn wilde ik een soort late Back to school video maken, ook al is het in mijn geval dus niet heel erg 'back' meer, maar zit ik er al middenin. Voor die video nam ik een 'What's in my schoolbag?' op. Ik vind what's in my bag video's altijd leuk om te kijken, en daarom besloot ik er zelf ook eentje op te nemen. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!
X
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3