Review Telefoonhoesjesstore.nl

woensdag, september 30, 2015


Hi! Een paar weken geleden ontving ik een heel leuk mailtje in mijn mailbox. Het was van de site Telefoonhoesjestore.nl, een website die heel veel leuke telefoonhoesjes verkoopt voor een betaalbare prijs. Na wat mailen ontving ik zondag mijn zelf uitgekozen hoesje, die ik vandaag aan jullie laat zien. De bestelling was supersnel, nadat ik een mail kreeg dat hij was verzonden, was hij binnen 2 dagen in huis.
Het hoesje dat ik uitkoos is vond ik zo leuk door alle vrolijke bloemetjes. Wie mij een beetje kent weet dat ik hier gek op ben, dus heel verrassend was mijn keuze niet.


Het is een hardcase model van hard plastic en beschermt hiermee de achterkant en zijkanten. Dat vind ik genoeg voor mij, maar mocht je wat meer bescherming willen is er ook volop keuze. De zijkanten zijn doorzichtig zodat alles mooi doorloopt met de knoppen. De knoppen zelf zijn allemaal goed vrijgelaten, dus het is geen probleem om ze te bedienen.
De kwaliteit van het hoesje is erg goed. Mijn iPhone ‘klikte’ er makkelijk in, en ik krijg hem er ook zonder problemen en gescheurde nagels weer uit. Serieus, ik heb zulke hoesjes gehad die braken toen ik mijn iPhone eruit wilde halen. Dat is hierbij gelukkig niet het geval.
Wat ik ook fijn vind is dat de randen iets uitsteken over mijn scherm heen, zo heb ik het gevoel dat als hij valt, mijn scherm toch iets beschermd is, daar heb je immers een hoesje voor. Ik heb hem natuurlijk nog niet getest hoe hij is als ik mijn iPhone echt laat vallen, maar laten we duimen dat dat nooit nodig is.

Het hoesje dat ik uitkoos is hier verkrijgbaar. Naast iPhone hoesjes verkoopt Telefoonhoesjestore.nl ook heel veel leuke hoesjes voor andere smartphone modellen. Zo verkoopt deze webshop ook erg leuke Samsung galaxy S5 hoesjes en HTC One M8 hoesjesIk zou zeker een kijkje nemen als ik jou was, want ze hebben heel veel leuks! 

Welk hoesje vind jij het leukst?

Love,
Jorine 


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3