Review: Max & More lipstick

zondag, september 06, 2015

Een tijdje geleden liep ik door de Action op zoek naar nieuwe decoratie spullen, toen mijn oog viel op het make-up schap. Nu is dat iets waar ik altijd (uitgebreid) naar kijk, maar tot mijn vreugde hadden ze eindelijk de Max & More lipsticks. Ik had daar al meerdere positieve verhalen over gehoord, dus werd toch een beetje nieuwsgierig. Nu ik ze zelf ook heb, leek het mij leuk om mijn mening over deze lipsticks kort met jullie te delen. 

 De lipsticks zitten per twee stuks verpakt in de standaard Max & More verpakkingen, het huismerk van de Action make-up. Ik koos voor de kleuren 'Pink Blush' en 'Poppy Peach'. Vooral de eerste sprak mij het meest aan. 

Achterop de verpakking staan de ingrediënten, voor als je daar benieuwd naar bent. 
En dan zijn dit de lipsticks zelf! De linker is 'Poppy Peach' en de rechter 'Pink Blush'. De huls vind ik prima. Hij is gewoon zwart met witte letters, met een doorzichtige dop. Dat vind ik wel een voordeel, want zo kan je altijd zien welke kleur je pakt. Het plastic zelf voelt wat goedkoop, en ik ben bang dat het snel stuk gaat. Wat een nadeel hieraan is, is dat je goed moet opletten als je de dop er op doet, je beschadigd de lipstick erg snel. 
'Pink Blush' 
'Poppy Peach'
Hier zie je de swatches op mijn arm. Links is 'Poppy Peach', rechts is 'Pink Blush'. De pigmentatie is zeker beter dan verwacht! Ik heb hier bij beide twee laagjes aangebracht, maar ik vind het zeker boven mijn verwachtingen. Poppy Peach had ik iets meer koraal verwacht, vanwege de naam, maar hij neigt meer naar een frisse roodtint. Alsnog vind ik het een mooie kleur om te zien, maar niet iets wat ik zelf snel zou uitkiezen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind rode lipstick de mooiste kleur, maar voor mezelf vind ik rood niet de beste optie. Dat maakt niet uit, want 'Pink Blush' hiertegen is een kleur die mij op het lijf geschreven staat. Een prachtige oudroze tint met een vrij koele ondertoon, erg mooi!

Op deze twee foto's zie je mijn gezicht met niets meer dan een laagje Labello op mijn lippen.


Op deze foto's zie je mijn gezicht en lippen met de kleur 'Poppy Peach'. Lokaal vind ik dat een roodtint mij niet heel mooi staat, vind ik de kleur van zichzelf wel prachtig! Erg fris en zomers. Op de bovenste full face foto lijkt hij wel iets meer koraal en oranje, dus ik weet niet helemaal wat het nou is. Iniedergeval een mooie kleur, maar wel eentje die ik niet snel zou dragen. 


Op de laatste foto's draag ik 'Pink Blush', de kleur waar ik het voor deed. En, hij valt me niets tegen! Dit is een kleur die ik ook gerust van een veel duurder merk had uitgekozen, omdat ik de tint zo mooi vind: Een heel mooie, oude, koele oudroze kleur. Absoluut een favoriet!

De houdbaarheid van deze lipsticks is hetgeen waar ik het meest verbaast over was. Na het maken van de swatches op mijn lippen kreeg ik de rode kleur er amper nog af, zelfs na heel veel werk bleven mijn lippen nog lang vrij rood. Daarnaast blijven ze zeker een paar uur zitten. Toen ik de roze tint voor het ontbijt opdeed, zag ik hem tegen de lunch nog steeds zitten. Daarna werd het wel tijd om hem bij te werken, maar twee maaltijden voor een super budget lipstick vind ik helemaal niet verkeerd. 
Al met al ben ik erg tevreden over deze lipsticks. De kleuren vind ik mooi, de pigmentatie is super en ze blijven erg lang zitten. Misschien is het allerleukste wel de prijs: €0,89 voor twee stuks. 
Deze zijn zeker een aanrader, daarom wilde ik dit artikel even met schrijven, om deze tip met jullie te delen. 

Wat is jouw favoriete budget lipstick?

Love,
Jorine 


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3