Minimalistische sieraden

zaterdag, september 19, 2015

Wie mij een beetje kent of langer volgt weet dat ik een zwak heb voor minimalistische sieraden. Mij
zul je nooit de deur uit zien gaan zonder mijn twee minimalistische ringen en een mooi klein kettingtje om mijn hals. Daarom leek het mij leuk om vandaag mijn favoriete sieraden te laten zien!

Van de meeste sieraden ben ik vergeten waar ik ze heb gekocht, en daarom kan ik er niet heel veel over kwijt, maar deel ik dit meer als een soort inspiratie artikel.

Armband - V&D
Deze kocht ik een tijdje terug bij de V&D in de sale, en ik vind hem heel erg tof! Het model is erg simpel, zoals mijn stijl, maar de veertjes zijn juist heel gedetailleerd en vind ik erg mooi.

Oorbellen - V&D
Deze oorbellen heb ik heel veel gezien bij andere bloggers, en ondanks ze niet echt minimalistisch zijn, vind ik ze wel erg gaaf. Het grote bolletje zit namelijk achter je oor, als sluiting, waardoor ik vaak de vraag krijg of ik een piercing heb, haha.  
Oorbellen 
Dit zijn de meest simpele oorbellen, die bijna elk meisje volgens mij wel heeft. Ik heb er zelfs meerdere paren van, en draag ook vaak een grotere in mijn eerste gaatje en een kleinere in mijn tweede.
Armbandje - juwelier

Dit armbandje kocht ik een paar jaar terug toen een juwelier opheffingsuitverkoop had. Destijds wist ik niet goed of ik hem veel ging dragen of niet, maar nu is het by far mijn favoriete van dit hele rijtje. Hij staat werkelijk overal bij, kan chique, stoer en casual gestyled worden, en is ook nog eens erg mooi door de schakeltjes.
Ketting - H&M
 Ook deze ketting kocht ik ooit met de vraag of ik hem wel veel ging dragen of niet, het antwoord is ja! Deze ketting draag ik momenteel het meest, omdat hij overal bij staat, en net als het armbandje, bij elke style en outfit wel past.
Armband - Lucardi
 Dit is hetzelfde model als de eerste armband, maar met een compleet ander design. Deze is in ieder geval een stuk meer minimalistisch, door de twee bolletjes en simpele 'band'. Ik vind het leuk dat de ene groter is dan de ander, en dat structuur verschild, dat geeft het toch wat extra en door de glitters ook wat meer glamour.
Ketting


Als laatste koos ik deze ketting, die ik niet het meest draag van allemaal. Maar toch word ik elke keer blij als ik ernaar kijk. Ik heb eenmaal een zwak voor veren, zilver en kettinkjes, dus dat gaat helemaal prima samen! :).

Dit was slechts een greep uit mijn favoriete sieraden, ik draag er nog veel meer, maar dit waren de eersten die in mij opkwamen, en toch niet zo saai voor jullie hoop ik  (Het zou saai zijn als ik mijn ringen zou laten zien, want die draag ik al 5 jaar elke dag). Zoals je ziet draag ik vooral zilver, ik heb wel gouden sieraden, maar gewoon niet heel veel. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn style qua sieraden te zien!

Wat is jouw favoriete sieraden(style)?

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3