Mijn favoriete Instagram accounts

vrijdag, september 25, 2015

Als je mij een beetje kent of al langer volgt, weet je dat ik gek ben op Instagram. Onlangs heb ik de 200 volgers gehaald, en dat leek mij een mooi moment om met jullie te delen wie mijn favoriete Instagrammers zijn, met de mooiste feed. (Oké, eigenlijk had ik dit artikel al heel lang in mijn hoofd, maar nu komt het wel erg mooi uit). 


1. @OOTDMAGAZINE 
Een account met allemaal outfits van bloggers en celebrity's. Via dit account heb ik heel veel leuke instagram accounts ontdekt, omdat ik het een mooie outfit vond. 

2. @LISAOLSONBLOG
Het account van Lisa vind ik heel erg tof door haar eigen bohemian style. Daarnaast maakt ze ook veel foto's van allemaal jaloersmakende reizen en eten.

3. @MAGAZINQUOTES
Dit was een van mijn eerste accounts die ik volgde, en daar heb ik nog steeds geen spijt van. Hier komt bijna dagelijks een nieuwe, inspirerende quote op met een mooie achtergrond natuurlijk.

4. @LAURESQUE
Een Nederlandse blogger, heeeeu. Ze maakt geweldige foto's met filters waar ik het geheim graag zou willen weten.


5. @DIY_4_CREATIVES
Dit is een account die bijna dagelijks nieuwe DIY's en life hacks post, allemaal met een Tumblr achtig idee, en uitgelegd in één foto.

6. @ANNANOOSHIN
Ik ben Anna gaan volgen nadat Mascha van Beautygloss het in een blog over haar Instagram had, natuurlijk moest ik gelijk gaan kijken, en sindsdien is het één van mijn favoriete. De uitspraak van Mascha en Gregor vond ik erg toepasselijk: Even 'Annanoushinnen': Door Anna's geweldige feed scrollen. Die mag van mij in het Van Dale.

7. @DRAWBERRYART
Dit meisje maakt tekeningen en portretten waar je u tegen zegt van onder andere Youtubers en celebrity's.

8. @PASTEL_TATTOO_
Deze feed is één woord: Perfect. Kijk zelf maar.


9. @FETCHING_TIGERSS
Dit account heb ik pas nog ontdekt, maar ik kan uren door deze feed heenscrollen. Het zijn allemaal er toffe Photoshop edits, waarvan ik niet snap hoe ze het voor elkaar krijgt.

10. @CH32
De naam is misschien niet heet meest fabulous van allemaal, maar haar foto's zeker wel. Ze heeft wederom een heel toffe, bohemian style, en maakt ook allemaal jaloersmakende foto's van haar leven als succesvol blogger.Wat is jouw favoriete Instagram account? 

Liefs, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3