Hieperdepiep...

vrijdag, september 11, 2015


Hey! Dit is het eerste artikel dat je leest dat ik heb getyped terwijl ik 15 ben, vandaag ben ik namelijk jarig. Ik heb niet heel veel gedaan op de dag zelf, maar ik heb wel onwijs genoten van het jarig-gevoel. Beneden komen met slingers, een lekker zelf gekozen ontbijtje, cadeautjes en heel veel felicitaties.Gisteren kwam mijn H&M bestelling binnen, waaronder een nieuw jurkje. Natuurlijk wilde ik die zo snel mogelijk aan, dus vandaag. Mijn moeder had vanochtend heerlijke broodjes en scones gebakken, en er lag verjaardagspost voor me klaar op mijn bord. Daarnaast lagen drie spannend uitziende pakjes. Van mama kreeg ik een reddingsvest, een boek, het cadeau van mijn opa en een koffiezetapparaat, die natuurlijk gelijk getest moest worden :).

Ik heb me op school nog nooit zo jarig gevoeld. Ik werd bijna letterlijk de school ingezongen, en omdat een vriendin en ik zijn op dezelfde dag jarig zijn, gaven we elkaar een beetje awkward maar wel heel erg leuk, een cadeautje terwijl iedereen toekeek. Van haar kreeg ik heel lief een kettinkje, wat ik toevallig eerst ook voor haar wilde kopen.
Later zijn we nog een paar keer toegezongen, en tijdens tekenen hebben we getrakteerd en ons allemaal volgegeten met boterkoek en autodrop.
Eenmaal thuis lagen nog meer verrassingen op me te wachten, namelijk een heel leuk paketje en nog een kaartje. Ook belde mijn opa heel lief op, en maakte mama en ik samen pizza. Daarna heb ik heel relaxed op de bank gezeten met (te) veel chocola en Flikken Maastricht. Kortom: Een heel relexede verjaardag zonder taart maar met heel veel gezelligheid. Nu schrijf ik nog even dit artikel, en ga ik zo genieten van de laatste minuten van mijn verjaardag, waarna ik lekker ga slapen.
Zondag vier ik het voor wat vrienden en familie, niet heel groot, maar wel met de mensen van wie ik het meeste houd, en daar draait het in mijn ogen om.

Geniet van jullie weekend!
Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3