De leukste trends deze herfst

dinsdag, september 22, 2015

herfst trends 2015


Gisteren is het officieel herfst geworden, één van mijn favoriete seizoenen, en als het op fashion aankomt zeker mijn favoriet. Ik houd van de herfstkleuren, zowel in de natuur als in mijn kleding. Ook laagjes dragen en daarmee meer kledingstukken combineren vind ik een stuk leuker.

1. Poncho
Misschien wel mijn favoriete trend dit seizoen: de poncho. Ik zag ze deze zomer al in de winkels, en was gelijk verliefd. Het is naast erg leuk ook handig, lekker warm om om je heen te slaan als het koud wordt. Ik vind de neutrale kleuren het leukst, grijs en zwart-wit bijvoorbeeld. 

2. Ruitjes blouse / zwart-witte print
Dit was vorig jaar al trendy, maar gelukkig heeft het doorgezet naar dit seizoen, want ik vind het persoonlijk erg leuk. Zowel de ruitjes en de zwart-witte prints zijn een trend, en hierin zijn ze gecombineerd.

3. Kaki
De kleur kaki, oftewel legergroen, doet me denken aan de kleuren van de herfst, en is daarom mooi te combineren in dit seizoen. Ik heb hier zelf nog geen item van, maar zoek al wel een tijdje naar een mooie blouse. Hopelijk vind ik die snel. 

4. Hoedjes
Dit is iets totaal anders buiten mijn 'gewone' stijl, maar ik vind hoedjes, en met name de chique flaphoeden, erg mooi om te zien bij anderen. Dit is een beetje buiten mijn comfortzone, en ik vind het mezelf ook niet heel goed staan. Toch hoop ik er eentje aan te schaffen om wel bijvoorbeeld in het weekend te dragen. 

5. Navy blauw
Deze diepe blauwe tint vind ik prachtig door de ondertoon. Gewoon blauw vind ik wat minder in kleding, maar hier loop ik aardig warm van. Blouses + een mooie kleur = I want. (slechte rekensom, i know)

6. Trenchcoat
De trenchcoat blijft een tijdloos item, een chique, lange jas in een beige of bruin tint doet het altijd goed. Het staat overal bij, en is erg leuk bij alle herfstkleuren. Zelf heb ik al een exemplaar in de klas hangen van de C&A, die ga ik zeker weten weer veel dragen. 

7. Kol / Bordeaux rood
Alweer twee trends in één, en gelijk een van mijn favoriete (oké, dat zeg ik bij alles, maar ik vind nou eenmaal heel veel leuk). Bordeaux rood is op roze na mijn lievelingskleur, en als het om kleding gaat absoluut nummer één. Aan de kol heb ik jarenlang een hekel gehad, ik had er namelijk geen fijne ervaringen mee, omdat ik vroeger 's winters een kriebel kol trui moest dragen van mijn moeder. Maar... Ik begin het vorig jaar ineens wel heel leuk te vinden, en een paar weken terug kocht ik mijn eerste écht leuke. Nu nog op zoek naar een bordeaux rode :). 

8. Chelsea boots
Jaaaa, which girl doesn't love shoes? Ik in ieder geval wel, en deze vind ik heel erg tof. Ik heb chelsea boots al een tijdje op het oog, en met een klein hakje vind ik ze nog leuker. Zwarte schoenen heb ik nog niet, dus hopelijk komt er verandering in dit seizoen. 

Wat is jouw favoriete trend in de herfst?

Liefs,
Jorine


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3