Outfit Inspiratie #14

donderdag, juli 23, 2015

Classy summer

Hi guys! Vandaag heb ik een echte zomerse outfit inspiratie voor jullie, omdat het weer weer zo mooi is deze week. Ik had het al een tijdje niet meer gedaan, dus het leek me leuk om weer een nieuwe inspiratie aan jullie te laten zien. 


Ah, zo'n maxi skirt vind ik zoooo gaaf! Hij staat al lang op mijn verlanglijstje omdat ik het zomers en chique vind, en ze lijken me zo comfortabel zitten. Hier combineer ik hem chique, door de gouden details. Die komen zowel in de armband als in de rugzak terug. 

De schoenen vind ik heel mooi, zulke sandaaltjes vind ik echt leuk, en door de combinatie van zwart met beige deze al helemaal. 

De top is zwart-wit geblokt, een combinatie die zeker weten tijdloos is. De blokjes vind ik zo leuk omdat het een super simpel patroon is, maar wat je op de een of andere manier toch minder vaak ziet dan bijvoorbeeld streepjes. Daardoor is hij nét even wat anders dan normaal, en zoals je weet, is dat wel mijn ding. 


Liefs,
Jorine

Top: Myne
Maxi Skirt: VILA
Sandalen: H&M
Rugzak: Amazon
Armband: Gojane.com
Hoed: Monki
Zonnebril: shopzerouv.com
Nagellak: EssieYou Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3