Outfit Inspiratie #13

vrijdag, juli 10, 2015

summer <3

Hi allemaal! Het is volop vakantie én volop zomer, dus daarom heb ik een heel zomerse outfit voor jullie samengesteld. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfit inspiratie heb gedaan, maar zo nu en dan vind ik het leuk om mezelf en jullie weer te vermaken met een outift. 


Bij dit setje zag ik al iemand voor me die zo gaat picknicken in het bos. De accessoires zijn een beetje bohemian stijl, wat ik, zoals jullie wel weten, heel erg tof vind. Door de accessoires kreeg ik het beeld van de picknick voor me, hihi. 

Witte blouses vind ik altijd goed, en draag ik zelf ook erg vaak. Het staat overal bij, of het nou een simpele broek is, een rokje, geprinte broek, of een gekleurd schoortje zoals dit. Het detail van de strik aan de voorkant vind ik ook gaaf, het maakt het net even anders dan normaal. 

Het broekje koos ik uit vooral op de kleur. Deze kleur groen staat al een tijdje heel hoog op mijn wishlist, alleen blijf ik te beroerd om het te kopen. Zeker na het zien van dit schoortje weet ik zeker dat ik het ook wil. Ik vind het ook leuk dat dit broekje high waisted is, wat ik dan vaak doe is het bloesje in het broekje 'proppen' voor een nonchalant effect. 

Liefs,
Jorine

Blouse: H&M
Short: Objectci.com
Sneakers: Keds
Rugzak: Aeropostale.com
Zonnebril: Ray Ban 'Clubmaster'
Flash Tattoos: Etsy.comYou Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3