Opgemaakt juni 2015

woensdag, juli 01, 2015Zo'n eens per maand laat ik jullie zien wat ik heb opgamaakt de afgelopen maand. Deze keer was dat voor mijn doen behoorlijk wat, dus lees snel verder! 


Onyx Eye and Make-up Remover Wipes 
Volgens mij heb ik deze doekjes al wel vaker laten zien, want ik vind ze heel erg fijn! Onyx is het huismerk van de action verzorgings producten, dus voor die prijs gebruik ik ze graag. 

Catrice Prime and Fine Poeder
Wow, volgens mij is dit de tweede keer in mijn leven dat ik een gezichtspoeder helemaal opmaak. Meetal ben ik ze na een tijdje zat, en ga ik een andere gebruiken. Maar bij deze van Catrice heb ik dat helemaal niet gehad! Ik weet nog dat ik deze bijna precies een jaar geleden kocht als excuus voor de vakantie. Ik heb er dus ongelovelijk lang meegedaan. Daarnaast vind ik het ook een heel fijn product. 

Yves Rocher Pomplemousse Showergel
Dit product staat alweer in het teken van de vakantie van vorig jaar. Het is namelijk zo dat ik dit kocht als geur die me dan later deed denken aan de vakantie. Volgens mij heb ik de helft op de vakantie zelf gebruikt, en de andere helft thuis, maar dat maakt niet uit. De geur vind ik echt heerlijk! Hij doet me niet alleen denken aan vakantie, hij ruikt ook nog eens heerlijk naar grapefruit, een van mijn favoriete zomer fruiten. 

Andreéon Steilvol Shampoo 
Ik vertelde vorige maand al dat ik een nieuwe favoriete shampoo heb, die mijn oil & care heeft overtroffen. Die shampoo is deze van Andrélon: Streilvol, speciaal voor mensen met stijl haar. En als het gaat over steil haar, gaat het ook een beetje over mij, want dat is het ook. Deze shampoo heeft ervoor gezorgd dat mijn haar veel minder 'sluik' eruitziet, als je snapt wat ik bedoel. Aanrader! 

Andrélon volume & care conditioner 
Ik heb mijn theorie op het gebied van shampoo en conditioner al vaker verteld, maar het komt erop neer dat ik vaak een shampoo gebruik die mijn haar platter maakt, en dan heb ik een conditioner die die volume een klein beetje terughaalt, en daarvoor vind ik deze erg fijn. 

Rexona Nutrive Deodorant 
Ik weet hier opzich niet heel veel over te vertellen, behalve dat ik deze deo heb opgemaakt. Ik vind hem lekker ruiken, maar niet super bijzonder.

8x4 Break Free Deodorant 
Daarnaast heb ik nog een deo opgemaakt, namelijk deze van 8x4. Ik heb meestal 2 verschillende deodorants, eentje thuis en een in mijn tas. Vandaar dat ik er gelijk twee heb opgemaakt deze maand. Ik moet zeggen dat ik deze wel iets lekkerder vond ruiken dan die van Rexona, en daardoor ook vaker pakte. Hij is net iets frisser en heeft wat meer geur.  

The body shop tea tree olie 
Naast al bijna mijn hele tea tree stash opgemaakt te hebben, komt deze er ook nog bij. Dit is de bestseller van TBS, de olie. Je druppelt een klein beetje op een wattenschijfje of staafje, en drupt dat op je puist. De tea tree zorgt ervoor dat het uitdroogt. Ik merkte wel een beetje verschil, en ben er daarom ook best wel over te spreken. 

The Body Shop Tea Tree Cool & Creamy Face Wash
Toen ik alle foto's had gemaakt en geïmporteerd, kwam ik erachter dat ik deze face wash vergeten was, dus heb ik hem achteraf op de foto gezet. Ook hoer ben ik erg over te spreken. Ik heb nu alle face washes van TBS gehad, en deze vond ik de fijnste. Er zit een beetje munt in, wat verkoelend werkt voor je huid. De eerste keren voelde ik het ook een beetje tintelen, dat is de werking van het munt. Ik vond het wel een beetje jammer dat hij vrij snel opgaat. Ik denk dat ik hier ongeveer 2,5 maand over heb gedaan, terwijl ik over de andere face washes van TBS misschien wel een half jaar deed. Desalniettemin een heel fijn product van een fijn merk. 

Wat heb jij opgemaakt deze maand? 

Lots of love, 
Jorine 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3