GOSH Reviews

maandag, juli 20, 2015

Hi! How are u? Vorige week was ik even in het Kruitvat, daar kijk ik uit automatisme ook altijd even in de kortingsbakken. Meestal vind ik er niet zo veel, maar deze keer lag er heel veel leuks tussen! Ik scoorde twee nieuwe GOSH producten, beide voor €2,50. Kasjiiing!

Gosh lipgloss 06 Raspberry GaloreDe Verpakking:
De verpakking zelf is vrij simpel, mat zwart zoals alle producten van GOSH. De kleur is duidelijk zichtbaar, dat vind ik fijn. De 'volume' letters vind ik ook wel leuk gedaan, maar daardoor wel iets goedkoop ogen. Had van mij niet gehoefd. Het matte vind ik altijd wel chique, score! Verder zit er 4 ml in, vrij normaal voor een lipgloss. Het kwastje is ook vrij simpel, een gewone sponsapplicator. Wel zit er een soort ronding in, die past bij de bolle vorm van je lippen. 
Er staan geen ingrediënten op de verpakking, maar ik heb deze wel online gevonden: 

"Ingrediënten
Hydrogenated Polyisobutene, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tridecyl Trimellitate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Silica Dimethyl Silylate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Palmitoyl Oligopeptide, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Synthetic Wax, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, CI 15850\Red, Lake, CI 77891\Titanium Dioxide, Propylene Carbonate, Aroma\Flavor, Tribehenin, CI 77499\Iron Oxides, Sorbitan Isostearate"Swatches:
Op mijn arm zie je hoe gepigmenteerd de gloss is. De kleur is heel intens, en een echte frambozenkleur. Wel is hij echt heel erg glossy, opzicht logisch want het is een lipgloss, maar sommige voel je wat minder lijkt het. Deze voel je wel heel erg zitten. Toch vind ik hem mooi. Op de bovenste foto heb ik niks op mijn lippen. Op de laatste foto heb ik de lipgloss op. Het verschil lijkt hier niet heel groot, maar in full face zie je duidelijk verschil. De kleur vind ik op het gezicht vrij moeilijk te omschrijven, maar ik zou zeggen volwassen roze. 

GOSH Pressed Powder 02 Natural

De verpakking:
Ook deze verpakking is simpel mat zwart met glanzende letters van het logo. Ik houd er nog steeds van! Helaas is de verpakking beschadigd door de vreselijke korting-stikkers van het kruitvat, maar die denk ik even weg. Bij mij is het dekseltje niet heel stevig, ik denk dat hij daarom in de kortingsbakken lag. Ik moet er voorzichtig mee omgaan, maar dat maakt mij niet uit. De deksel gaat open via een kliksysteem, daar staat ook weer het logo in glanzende letters op. 
Als ik het doosje open, zie ik eerst de achterkant van het sponsje. Deze is ook mat, en daar staat het logo ook op. Als ik hem omdraai zie ik een standaard sponsje. Ik snap nog steeds niet waarom ze deze nog bij make-up producten stoppen, want volgens mij gebruikt niemand ze. Ik gebruik iniedergeval veel liever mijn eigen kwasten. Daarna is een plastic laagje. Dat vind ik absoluut een pluspunt, want zo is de poeder helemaal niet beschadigd. 
In de poeder zelf zit een licht ruitjespatroon. 
Ook hier heb ik over de ingrediënten niks op de verpakking kunnen vinden, dus ook deze heb ik opgezocht:

"Ingredienten:
Talc, Dimethicone, Nylon-12, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891\Titanium Dioxide, Methylparaben, CI 77491\Iron Oxides, CI 77492\Iron Oxides, Propylparaben, CI 77499\Iron Oxides"

Kleur:
Het poeder is in 3 kleuren verkrijgbaar; Goldon Honey 1, So Natural 2 en Warm Sand 3. Niet heel veel keuze vind ik. Eigenlijk alleen maar kleuren voor een lichte tot middelmatige huid. Voor hele lichte en donkere meiden is er geen kleur, en dat vind ik vrij jammer.  

Alleen foundation

Met de poederOp mijn gezicht:
Hier zie je de poeder vergeleken met alleen foundation en met de poeder. Het is vrij moeilijk om hierover een oordeel te geven qua dekking, omdat het juist de bedoeling is dat je het niet ziet en dat het mat is. Onzuiverheden zijn grotendeels al bedekt door de foundation, en van de poeder zie je als het goed is gewoon niks. Het enige dat ik zie is dat mijn gezicht wat matter is, dat is natuurlijk wel wat we willen! Ik heb niet het gevoel gehad dat deze heel dekkend is of 'zwaar'. Hij is ook nauwelijks gaan glijden na een paar uur, dus hij blijft ook goed zitten! Verder kan ik er niet heel veel over oordelen natuurlijk. 

Hier zie je nog even een foto van de lipgloss en poeder samen. Naast foundation heb ik hier echt helemaal niks op mijn gezicht, dat is meestal zo in de vakantie.Eindoordeel:
De lipgloss vind ik mooi, en zal ik wel vaker pakken. Niet elke dag, daar vind ik hem niet bijzonder genoeg voor, maar voor de afwisseling vind ik hem mooi. 

Voordelen:
 • Mooie verpakking
 • Mooie kleur en veel pigment
 • Oogt volwassener :)
 • Fijne applicator
Nadelen:
 • Plakt wel een beetje
 • Je voelt hem vrij veel zitten
 • Gaat niet heel lang mee, hoogstens een paar uurtjes
De poeder vind ik fijn. Hij is dekkend, maar je voelt hem niet zitten en hij is mooi matte. Ondanks de kapotte verpakking weet ik zeker dat ik deze veel ga gebruiken. Hij is iets lichter en geeft een minder poederig effect, dus voor dagen dat het beter gaat met mijn huid zal ik deze wel pakken. Ik zal deze daarom niet aanraden als je echt een dekkende poeder wilt.

Voordelen:
 • Mooie verpakking
 • Perfecte kleur voor mijn huid
 • Mooi matte
 • Niet heel zwaar en poederig
 • Blijft goed zitten zonder te glijden

Nadelen:
 • Kapot dekseltje, telt eigenlijk niet mee omdat hij daarom in de kortingsbak lag
 • Weinig kleuren, slechts 3
 • Dekt niet heel goed
Wat vind jij van GOSH, en hoe lijken deze producten jou?

Liefs,
JorineYou Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3