Five favorites #2

zondag, juli 12, 2015


Hi! How are you? In dit artikel wil ik een paar van mijn favorieten laten zien van de laatste tijd. Heel uiteenlopend, van dingen om te doen tot muziek en tot make-up. Lees snel verder!
Thing to do
Na mijn halve marathon in januari is het een tijdje akelig stil geweest op het gebied van hardlopen bij mij. Een paar weken besloot ik weer 3x per week te gaan lopen. Tot nu toe houd ik het redelijk goed voel. De 3x per week red ik niet, maar 1-2 lukt zeker! Ik voel me er weer veel beter door, en het is fijn om een uitlaatklep te hebben voor stress en boosheid. 


Make-up 

Absoluut Sleek rose gold! Hier kwam vorige week al een review van online. Daardoor heb ik er nu niet heel veel meer over te vertellen, behalve dat ik zo ontzettend blij ben met dit product! Het resultaat vind ik nog steeds prachtig, en de shimmer is precies mooi. 

Film
Laatst heb ik de film TED gekeken, die ik nog nooit had gezien. Eerst keek ik hem met mijn moeder en haar vriend, maar die vonden hem niet leuk genoeg om af te kijken. Eigenwijze ik wilde toch de hele film zien, dus heb ik hem later nog gekeken. In tegenstelling tot hun vond ik hem na een tijdje helemaal geweldig! Je moet wel tegen het taalgebruik kunnen, maar ik heb er echt om gelachen. Er is ook een deel 2, dus ik denk dat ik die heel snel ook ga kijken. 


Place to be
Zeker van dit moment, als je dit leest ben ik er namelijk al. Op het water: Beetje dobberen, wat zeilen, mooi weer en leuke mensen. Alle ingrediënten voor dé perfecte plek voor mij! Als je dit leest ben ik namelijk op scoutingkamp in Friesland. We gaan een beetje rondtrekken door de wateren, mijn favoriete plek om te zijn. 


Song
Uncover - Zara Larsson
Dit liedje ontdekte ik ongeveer een week geleden door de top 40 lijst van Spotify. Sindsdien luister ik hem heel vaak omdat ik er vrolijk van word. Lara heeft een spatzuivere stem, wat hierin heel goed naar voren komt. Ik houd wel van liedjes die rustig beginnen, en pas na een tijdje op gang komen, zoals deze. Luister zelf!

Als je dit hebt gelezen ben ik op mijn kamp, en waarschijnlijk op mijn favoriete plek, het water. Ik blijf tot 13 juli weg, maar ik heb wat vooruit gewerkt, zodat jullie geen artikelen hoeven te missen. Er zijn deze week al meer artikelen in één week online gekomen dan in de rest van de weken van 2015,  haha. 

Wat is jouw favoriete plek om te zijn op dit moment?

X
JorineYou Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3