Review: Sleek Rose Gold

zondag, juni 28, 2015


Sleek is een make-up merk waar ik al veel van had gehoord. En dan niet speciaal het merk zelf, maar in het speciaal één blush: Rose gold. Het zou namelijk dé perfecte blush zijn van de populaire (en zeer prijzige) Nars Orgasm. Natuurlijk wilde ik hem dan ook meteen. Helaas was hij echt altijd uitverkocht bij de dichtstbijzijnde V&D die hem ook verkocht. Vorige week heb ik hem eindelijk kunnen bemachtigen en in deze review vertel ik mijn mening!

De verpakking: 
De verpakking is vrij simpel. Een mat zwart doosje met glanzende zwarte letters: Mooi! Hij oogt hierdoor heel luxe vind ik. 
Hij gaat open door een soort klik systeem. Na een paar keer oefenen, en een gebroken nagel, had ik door hoe hij werkt. Op de achterkant staan de ingrediënten, en aan de binnenkant is ook nog een spiegel. Daar ben ik wel blij mee, want zo kun je onderweg ook makkelijk je make-up bijwerken. 


De kleur Rose gold is een warme blush met gouden shimmers. Hij zou iedereen mooi moeten staan. Ikzelf vind het echt prachtig, ziet er veelbelovend uit! Snel door naar de swatches. 

Zonder flits

Met flits
Op de bovenste foto zie je het product op mijn hand zonder flits, op de onderste met flits. Vooral met de flits zie je de gouden glitters goed. Ik heb hier overigens wel een aantal lagen over elkaar heen aangebracht, omdat het anders niet duidelijk genoeg was. De pigmentatie vond ik prima, je kunt hem ook mooi opbouwen als je van een iets zwaardere blush houdt. 


Dit is mijn gezicht zonder blush erop. Ik heb gewoon al mijn normale make-up op, alleen niks op mijn wangen. Daar gaat verandering in komen...

Ik breng mijn blush aan met een schuinafgesneden kwast. Deze komt van de Big Bazar, die ik een tijdje terug voor 1 euro kocht. Ik ben er niet 100% tevreden over, maar mijn HEMA kwast kon ik even niet vinden, dus deze werkt ook wel prima. 

Zonder flits

Met flits
Met Rose Gold op!
Ter vergelijking heb ik nog foto's gemaakt van met en zonder flits op mijn gezicht. Zonder flits is het een gewone zacht roze gloed, alsof ik net op vakantie ben geweest. Met flits zie je de shimmers iets beter, maar ik vind het helemaal niet storend. Het lijkt gewoon alsof ik een heel natuurlijke highliter op heb. 

Al met al ben ik heel erg tevreden over zit product! Ik had ook niet heel veel anders verwacht gezien de vele positieve reviews, maar toch voelt het dubbel fijn om het zelf ook zo ervaren te hebben. Of het echt een goede dupe is van Nars Orgasm weet ik niet, want die heb ik zelf niet. Mocht je daar alsnog erg benieuwd naar zijn, kun je dat het beste googlen want er zijn genoeg vergelijkingen van te vinden. 
Als ik Sleek Rose Gold een cijfer zou moeten geven, zou dat zeker een 8,5 zijn, omdat ik hem zo ontzettend mooi vind. Aan de verpakking is niks op of aan te merken, en ook op de kleur en pigmentatie niet. Ik raad dit aan iedereen aan! 

Sleek is online te koop en bij geselecteerde V&D filialen voor €5,49. 

Lots of love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3