Opgemaakt mei 2015

donderdag, juni 04, 2015

In dit artikel laat ik jullie de producten zien die ik de afgelopen maand mei heb opgemaakt, en wat ik er van vond. Deze keer heb ik iets minder foto's dan normaal, maar ik hoop dat het alsnog leuk is om te lezen.1. Essence CC cream
Nooooo, ik baal zó erg dat deze op is! Deze CC cream (een soort BB cream, maar dan iets dekkender) was echt perfect voor mijn huid, en met name in de zomer omdat er ook SPF30 in zit. Ik weet bijna zeker dat ik deze opnieuw ga kopen.

2. Kruitvat Nagellakremover
Tja, als je nagellak draagt wil je het er ooit ook weer afhalen. Ik koop meestal gewoon een goedkope remover, zoals deze van het Kruitvat. Hij is ook zonder aceton, dus dat is ook wel fijn.

3. Constance diamond gloss 94 signal red
Deze nagellak heb ik niet opgemaakt, maar toen ik hem wilde gebruiken kwam ik erachter dat hij uitgedroogd is. Zonde, want het is zo'n mooie kleur!

4. Andrélon Oil & Care shampoo
Het wordt wel een beetje saai qua shampoo's denk ik. Dit blijft toch wel een van mijn favorieten. (Alhoewel ik er nu eentje heb die ik misschien wel nóg fijner vind!) 

5. Dove original deodorant 
Heel basic, maar ik houd van deze deo. Hij ruikt lekker en doet zijn werk goed. Precies wat ik zoek in een goede deodorant. Helaas is hij nu op...

6. The Body Shop tea tree tonic
Jullie hebben het vast wel gemerkt in de andere edities van opgemaakt, maar mijn hele gezichtsverzorging gaat nu op. Dit was bijna het laatste van mijn geliefde Tea Tree - lijn. Ik heb momenteel nog geen nieuwe gekocht, omdat ik eerst goed wil zoeken naar een andere routine. (Ik heb alleen nog geen idee welke)

7. Dr. Van Der Hoog Clear Skin Spot Cream
Deze crème heb ik al best wel een tijdje, en heel lang met veel liefde gebruikt. Ik baal er wel een beetje van dat hij nu helemaal leeg is, omdat hij zo goed werkt.

8. Kruitvat Scrub 
Ik scrub mijn gezicht 1-2 keer per week. Daarom vind ik het best zonde om veel geld voor een goede scrub uit te geven. Ik gebruik dan ook de scrub crème van Kruitvat eigen merk. Ik heb mezelf nog verbaast hierover, hij werkt verassend goed!

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3