Happy Moments

donderdag, juni 25, 2015


Van kleine dingen kan ik vaak heel blij worden. Een klein gebaar, lekker eten of eindelijk eens mooi weer. Vandaag deel ik een paar van die kleine dingen die mij heel gelukkig maken. 
♥︎ Te bedenken dat ik nog welgeteld nog één dag naar school moet  ♥︎  Het stralende weer  ♥︎  Eindelijk weer eens lekker zeilen terwijl je in een boot zit met een lekker zonnetje, een lekker windje en leuke mensen  ♥︎  Dat door het warmere weer salades ook een stuk lekkerder smaken, en we die ook weer vaker eten  ♥︎  S' avonds met de heerlijke avondzon nog een rondje hardlopen  ♥︎  Met de trein reizen, verklaar me voor gek of niet, ik vind het heerlijk. Sterker nog, op het moment dat ik dit lees zit ik in de trein naar alkmaar. Ik vind het heerlijk.  ♥︎  De gedachte aan mijn nieuwe telefoon, can't wait...  ♥︎  Alleen nog maar films kijken en spelletjes doen in de les, waardoor school eigenlijk al een stukje minder erg wordt.  ♥︎  Achtste groepers helpen bij de voorbereiding op hun middelbare school. Serieus, dit was echt heel leuk.  ♥︎  Zorgeloos over zijn naar 4VWO  ♥︎  Om 10 uur 's ochtend bij de Mac Donalds een Mac Flurry eten, becouse YOLO  ♥︎  Veel boeken lezen. Ik heb in de laaste weken meer boeken uitgelezen dan in het hele vorige jaar bij elkaar. Vooral voor ik ga slapen wordt ik heel blij van een goed boek.  ♥︎  Ongegeneerd selfies maken in een tussenuur met vrienden.  ♥︎  De laatste dingen in mijn planner á la Mascha afkruisen  ♥︎  De film TED  ♥︎  Jurkjes dragen  ♥︎  Mijn familie weer zien, in het bijzonder mijn opa. En dan vooral zien hoe blij we hem kunnen maken door één klein bezoekje  ♥︎  Na er een week lang tegenaan hikken moet ik zeggen dat ik wel heel erg blij word van een schone en opgeruimde kamer  ♥︎  Na er 's ochtends een hele tijd gefrustreerd op zwoegen voel ik me dan toch wel heel fabulous als mijn eyeliner een keertje lukt  ♥︎  Mijn kat die lief bij me komt liggen als ik ziek op de bank lig  ♥︎  Nu ik dit typ nét mijn laatste toets van dit jaar achter de rug hebben gehad, heerlijk gevoel  ♥︎

Dit was slechts een greep uit alle kleine (en grote) dingen waar ik nu blij van wordt. Natuurlijk staat de vakantie een beetje centraal, maar daar heb ik ook ZOOOO veel zin in! 


Wat maakt jou blij op het moment?

Veel liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3