Flash Tattoos van de Action

zaterdag, juni 06, 2015


Hi guys! Dit weer is toch echt genieten? Ik ben vandaag bijna de hele dag buiten geweest, in de zon een boekje gelezen. Heerlijk. Ik heb ook iets anders uitgeprobeerd, namelijk de flash tattoos (neppe tatoeages) van de action. Kijk snel verder!
De laatste tijd zie je ze al steeds vaker voorbij komen, de flash tattoos. Ik vind ze geweldig! Vooral de gouden en zilveren vind ik heel erg tof, een beetje de bohemian stijl. Ik wist al wel dat de action ze verkocht, eerst dacht ik dat uitgerekend 'mijn' action ze niet had, maar als je goed zoekt (en vraagt) vind je ze wel! In totaal zijn er zo'n 4 of 5 verschillende setjes. Elk setje bevat 2 velletjes voor €0,99. Ik ben voor deze gegaan, maar ik denk dat ik binnenkort nog terug ga om de andere te halen :). Het setje bestaat uit wat 'losse' tattoos en wat langere, die je kunt uitknippen of als armband gebruiken. Zoals ik al zei, zijn de de meeste geïnspireerd op de boho-stijl, en zijn allemaal tumblr-waardig. 
Vooral de driehoeken, de zwaluw en veer vind ik heel erg gaaf! Daarom heb ik die eerst nog even bewaard, voor een ander moment. Om het uit te proberen ben ik gegaan voor een iets subtielere, namelijk het woord 'love'. Ook heel erg leuk!
De uitleg is echt te simpel voor woorden, als je het niet kent, heb ik hier een foto van de instructies op de achterkant van de verpakking. 

Het werkt gewoon precies hetzelfde als de tattoos die je vroegaaah kreeg bij de vreselijk vieze kauwgom (die je toch telkens nam, omdat je dan cool was met zo'n tattoo). 


Ik vond de binnenkant van mijn pols een mooie plek. De tattoo is ook heel erg tof! Natuurlijk zie je wel het lijmrandje, maar kom op, als je echt op zoek bent naar een realistische tattoo moet je dit ook niet proberen. Het is meer voor een avondje uit, festival of naar het strand. Daar zie ik mijzelf dit al doen! 

Hij bleef bij mij zo'n 48 uur zitten. Dat vind ik nog best lang! Op een gegeven moment loopt hij wel een beetje uit en slijt hij. Maar hij blijft zeker een dag lang mooi. 
Na 48 uur

Om ook de gouden en zilveren uit te proberen, heb ik die hierna geprobeerd, op dezelfde plek. 
De zwarte kleur is wel het meest realistisch, de gouden en zilveren 'kreuken' een beetje. Alsnog vind ik zo'n gouden plaatje ook heel erg leuk!

Al met al ben ik heel erg tevreden met dit setje! Voor €0,99 heb je iets heel apart voor een dagje uit. 

Zouden jullie dit ook kopen, en wat vind je van deze trend?

Geniet van je weekend!
Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3