Wreck This Journal

maandag, mei 04, 2015


Kennen jullie wreek this journal al? Zo niet, dan mis je echt iets in je leven. Wreck This Journal is een boek (eigenlijk dagboek), waarvan het de bedoeling is zoveel mogelijk kapot te maken. Elke bladzijde in het boek is een nieuwe manier om je jounal verder lelijk te maken. Je moet van alles doen; spugen, plakken, meenemen onder de douche, ophangen, noem maar op. De meeste mensen (vooral volwassenen) verklaren me voor gek, dat ik hieraan mijn geld heb 'verspild'. Ik vind het helemaal geweldig. 


Ik heb mijne nog niet zo heel lang, dus hij ziet er nog vrij 'schoon' uit. Ik wil in dit artikel een paar before/after foto's laten zien. Het leek mij leuk om over een paar maanden weer zo'n artikel te maken, zodat ik later kan terugkijken hoe mooi hij eigenlijk nu nog is/was. 

Before:
After (Eigenlijk net begonnen):En hier zijn een paar random pagina's uit het boek, om jullie een indruk te geven van alle opdrachten. Natuurlijk zijn er nog veel meer, hij kent immers 192 bladzijdes. 
Ja, ik ben een badass

Dit is nog maar het begin! Zoals ik al zei moet ik nog véél meer doen, en het leek mij leuk om jullie mee te nemen in het proces waarin ik steeds meer medelijden krijg met dit boek. Ooit zal ik hem alleen op een plankje laten staan, met een touw erom heen gebonden om alles bij elkaar te houden. Ik vind hem dan toch een beetje zielig...
Een beetje zoals dit :)

Wreck This Journal is geschreven en bedacht door Keri Smith. Hij heeft nog veel meer van zulke boeken, allemaal geschreven met een onserieuze en zeer humoristische manier. Waaronder 'This is not a book' en 'Finish this book'. 
De boeken zijn oorspronkelijk in het Engels. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om de Engelse versie te kopen, omdat het dan leuker is. Ikzelf heb de vertaalde versie naar het Nederlands. Beide zijn gewoon te koop in boekhandels en op bol.com voor €12,99. (Sommige mensen verklaren me voor gek dat ik daar dertien euro aan uitgegeven heb, maar geloof me, het is het waard).

Zou jij Wreck this journal kopen? Of heb je hem al?

Love, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3