Wishlist from now

woensdag, mei 27, 2015

wishlist

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een Wishlist heb gedeeld op mijn blog. Nog steeds droom ik van nieuwe kicks, daarom deel ik vandaag die van dit moment. 


1. Polaroid camera 
Iedereen kent wel de standaard vierkante Instagram foto's. Maar wat ik nou echt tof vind zijn de foto's met een extra witten rand erom heen, zoals de vintage camera's vroegaaah deden. Maar wat het allerleukste aan deze camera is, zijn de vrolijke filmrolletjes die je erin kunt doen. Met schattige bloemetjes, Hello Kitty of een andere leuke film. Echt een hoog Tumblr gehalte als je hiermee aankomt op een feestje :). - Fujifilm Instax Mini 8

2. Hoed
Soooo classy. Niet dat ik ineens een of andere parisienne wil worden ofzo, maar ik vind het gewoon erg tof. Zelf zou ik dit niet zo snel naar school dragen, maar als je bedenkt dat ik letterlijk de helft van mijn zomervakantie aan het zeilen ben, lijkt een (fashionable) hoed mij ook best praktisch. En het ziet er ook gewoon heel leuk uit voor als ik niet aan het zeilen ben. - H&M

3. Edelstenen ketting
Dit zie je de laatste tijd zo vaak! Ik heb ergens wel gelezen hoe ze heten, maar dat ben ik helaas vergeten, en google laat me ook even in de steek. Nou maakt dat niet heel veel uit, want de (weg)winkels liggen er zo vol mee! Ik heb altijd al een zwak gehad voor edelstenen gehad, ik heb ook meerdere kettinkjes met rozenkwarts of bergkristal. Daarom spreekt deze trend mij heel erg aan, de combinatie met het gouden of zilveren hangertje vind ik ook heel erg tof. - Yoox.com

4. Wit kanten jurkje
Alweer een vrij classy en meisjesachtig item. Terwijl ik bij zo'n jurkje als dit toch al gauw een zwart bikerjack voor me zie. Ik vind dit echt ultimate summer en festival proof! Het doet me echt denken aan een Coachella festival of iets in die richting. Ik weet alleen niet of een wit jurkje mij zou overleven, maar hij staat iniedergeval op de wishlist, dus wie weet... - Boohoo.com

5. Hardloop short
I love hardlopen! Het is - op zeilen na- zeker mijn favoriete sport. Deze winter heb ik heel veel gelopen, omdat ik trainde voor de halve marathon. Daarvoor kocht ik hele goede en warme sportkleren voor in de winter. Nu liggen die alweer achter in mijn kast omdat het daar veel te warm voor is. Het is dus tijd voor een nieuw doel én een nieuwe outfit! Bovendien motiveert een leuke outfit ook, toch? - Nike

6. Gestreept cropped top
Je kunt wel merken dat deze wishlist een beetje alvast in de zomer stemming is geschreven. Een cropped top vind ik echt een musthave voor als het warm weer is. Van mij hoef je ook niet per se mijn buik te zien, ik draag het liever met een hoge broek of rokje. De laatste tijd vind ik streepjes ook weer zo leuk om te zien! Mijn liefde voor streepjes gaat altijd een beetje in fase's, maar ik ben bang dat ik weer mag inslaan, haha. - New Look

7. Metallic tattoos 
Oh my god, dit vind ik echt supertof! Ik heb deze tattoos, letterlijk deze, al zo veel voorbij zien komen sinds Beyoncé ze rockte. Ik vind plak tattoos nog steeds erg leuk, ze doen me altijd denken aan de kauwgom van vroeger. Nóg leuker vind ik het als de tattoos ook nog eens Tumblr achtig zijn, en heel erg tof? Ik vind het geweldig. Ik heb ook gelezen dat ze deze gewoon bij de action hebben! Helaas waren ze er niet bij de action in mijn buurt, dus ik houd mijn ogen open. - Pinkice.com

8. Sandaaltjes
Ik vind dit vorig jaar ook al heel leuk, maar toen heb ik het nooit gekocht. Gelukkig maar dat de trend zich doorzet naar dit jaar. Ik vind sandaaltjes heel erg leuk, maar ook handig. Ze staan onder bijna elke zomer outfit en jeans, maar je kunt er alsnog de hele dag een stadje mee doorslenteren. -Maurices.com 

9. Make-up kwasten
Volgens mij heb ik wel vaker gezegd dat mijn kwasten aan vervanging toe zijn. Het is er dus nog steeds niet van gekomen. Ik ben al wel aan het zoeken op internet naar een goede set, die ook nog een beetje betaalbaar is. Heeft iemand tips? - Zoeva

10. Denim short
Shorts kunnen natuurlijk niet ontbreken in mijn bijna-zomer garderobe. Vorig jaar is mijn lievelingsshort te klein geworden, dus die is aan vervanging toe. Ik vind zo'n laag model die een beetje gescheurd en gebleekt is wel heel stoer. - H&M

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs,
JorineYou Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3