Music on repeat

vrijdag, mei 29, 2015


Ik ben gek op muziek. Niet zo raar dus dat mijn Spotify of Youtube bijna altijd wel aanstaat. Tijdens het leren, op de fiets en zelfs in bed luister ik graag muziek. Al helemaal nu het Songfestival net voorbij is, sta ik elke dag op met een ander Songfestival-lied. (Gisteren was het Servië, vandaag Australië). Ik laat jullie mijn favorieten van het moment zien!1. Loïc Nottet - Rhythm Inside
Wat een geweldig lied dit. Dit was het Songfestival lied 
van België dit jaar. Sowieso vind ik België altijd wel geweldig, 
dus dat maakt niet uit. Maar dit liedje moet je gewoon echt 
even luisteren als je dat nog niet gedaan hebt. 

2. Måns Zelmerlöw - Heroes

Als we het dan toch over het songfestival hebben, kan ik de winnaar moeilijk achterwege laten, toch? Zweden heeft gewonnen, en dat vind ik heel terecht. Luister zelf maar. 

3. Kenny B - Parijs

Wat mij betreft is dit dé lente/zomer hit dit jaar! Elke keer als ik het luister krijg ik weer meer zin in het mooie weer en de vakantie. Een heel vrolijk liedje, met een toffe clip!

4. Felix Jaehn - Ain't nobody
Dit is zo'n vrolijk liedje! Ondertussen kan ik hem bijna helemaal meezingen, dat zegt wel genoeg denk ik. Het refrein blijft de hele dag in je hoofd hangen, maar dat vind ik geen probleem, haha. 5 Taylor Swift - Bad Blood

Ik heb het leukste voor het laatste bewaard, in dit geval. Taylor kondigde haar nieuwe clip al groots aan op Intsagram, dus ik zat er al een beetje op te wachten, aangezien half Hollywoord erin meespeelt. De clip is echt ge-wel-dig! Een echte power-vrouwen gevoel. Het liedje is herschreven en gerimixed van de single Bad Blood van haar CD 1989. Alles waar Taylor aan begint lijkt goud te worden, zo ook bij Bad Blood. 

Dit waren mijn favorieten liedjes op het moment! Natuurlijk zijn het er nog veel meer, maar anders werd het artikel langer dan de baard van Sinterklaas. Misschien deel ik nog wel een keer wat favorieten, als jullie dat leuk vinden. 

Wat luister jij graag op dit moment?

Fijn weekend! 

Liefs,
Jorine


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3