Hoe het met mij gaat - Personal

dinsdag, mei 26, 2015

Hi! Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het goed, fijn om dat te zeggen en dat ik het ook 100% meen. Oké, 90% misschien als je school voor 10% telt. Ik heb een heerlijk lang weekend gehad. Lekker gezeild en weer eens gefilmd voor mijn Youtube. Ik keek dit weekend in mijn agenda, en toen kwam ik erachter dat dit schooljaar voor mij nog 5 weken duurt. Het aftellen is begonnen! 
Helaas zijn die laatste weken altijd iets minder rooskleurig dan dat het lijkt. Ze zeggen niet voor niets: 'de laatste loodjes zijn het zwaarste'. Daar ben ik het zeker mee eens. Mijn motivatie voor school is op het moment naar het nulpunt gezakt. Volhouden, jorine. Volhouden.
Het liefst zou ik nu mijn koffers pakken en meteen naar Frankrijk vertrekken. (Elk ander land met beter weer dan hier is ook prima). 
Het goede nieuws qua school is dat het ondertussen zo goed als zeker is dat ik overga. Ik wil het nog niet te hard roepen, maar de kans dat ik blijf zitten is gelukkig erg klein. 

Ik ga jullie niet dit hele artikel lastigvallen met mijn frustraties over school, maar dit was gewoon even nodig. 
Ik wilde jullie namelijk even heel erg random updaten over mijn leven. 

Verder wilde ik niet heel veel kwijt. Ik heb voor mijn blog (en youtube!) veel leuke nieuwe ideeën. Er is een soort van inspiratie-bom ontploft in mijn hoofd denk ik. Misschien komt het wel door het weer. Want man, wat geniet ik van de zon! 

Op het moment dat ik dit type zit ik in de trein naar 't Praethuys, naar de liefste lotgenootjes. Ik moet er bijna uit, dus ik houd het voor nu even hierbij.
See you soon!

Liefs, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3