Hét middel tegen rode bultjes

zaterdag, mei 02, 2015


Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die last heeft van rode bultjes na het scheren. Ik weet dat dit valt onder de taboe-onderwerpen, maar I don't care. Ik heb al verschillende crèmes geprobeerd, maar de bultjes op mijn benen bleven. Heel vervelend! Vooral omdat het blote-benen-weer eraan komt. Een paar weken terug heb ik een wondermiddel gevonden, erg zonde om het niet te delen. 

Het product is namelijk zwitsal baby poeder! Je weet wel, van vroeger. 
Ik stuitte op een blog over scheren, en die raadde aan om Zwitsal zinkzalf te gebruiken. Nu had ik dat niet in huis, maar dan moet je toch wat. Ik dacht, in Zwitsal zitten alleen maar goede ingrediënten, anders gebruik je het niet op een baby. Bovendien zal het er echt niet erger op worden, dus wat had ik te verliezen om baby poeder te gebruiken?


Ik had misschien wel een beetje verwacht dat het mijn benen zacht zou maken, maar zó zacht? Serieus, wow. Geen bultje te bekennen, niks. Daarnaast ruikt het ook nog lekker naar babytjes. 

Opzich is het ook wel logisch, want als het babybilletjes zacht maakt, kan het ook mijn benen zacht maken. Alleen had ik hier nog nooit aan gedacht! Jullie wel? 
Ik kan hier geen uitgebreide review over schrijven, maar meer gewoon een kleine tip tussendoor. 
Dus mocht je op zoek zijn naar een manier voor hele mooie blote-benen-onder-rokjes-in-de-zomer, dan raad ik zeker aan om even te kijken of je dit ergens nog hebt staan. Ik denk niet dat je perse die van Zwitsal hoeft te gebruiken, een ander merk zal vast ook wel werken. Ik gebruik het dus op mijn benen even na het scheren. Ik droog mijn benen dan -voorzichtig- af, en dan doe ik het poeder erop. Een tip van mijn oma is om het even in te laten trekken en daarna pas te gaan slapen. Zo voorkom je dat je hele bed onder zit. 

Ik hoop dat jullie misschien iets hebben aan deze tip tussendoor. 
Wat doen jullie na het scheren, insmeren of juist helemaal niks?  En heb je ook last van dit 'probleem'?

Love, 
jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3